Accident rutier pe pista Aeroportului Băneasa! Rudele victimei spun că a fost spulberat cu 108 km/h!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
25/09/2018, 11:11
Accident rutier pe pista Aeroportului Băneasa! Rudele victimei spun că a fost spulberat cu 108 km/h!
Un barbat a fost accidentat mortal de o masina pe pista Aeroportului Otopeni

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost victima unui accident rutier chiar pe pista Aeroportul Băneasa! Rudele bărbatului susțin că mașina l-a lovit în plin, cu 108 km/h, deși pe pistă autoturismele nu au voie să depășească 50 de km/h, potrivit regulamentului!

Marius Adrian Bălăiță era angajat UTI, iar rudele sale susțin că firma și aeroportul nu-și asumă neregulile majore care au curmat viața bărbatului în vârstă de doar 41 de ani, scrie libertatea.ro.

Victima accidentului rutier a murit după două săptămâni

Accidentul a avut loc pe data de 23 iulie 2018, în jur de ora 21:30, când afară încă mai era lumină naturală. Aflat pe pistă, Adi Bălăiță verifică luminile pistei. Un autoturism Dacia Logan, condus de un coleg de-al său, intră în plin în Adi. La aeroport sunt chemate trei ambulanțe, însă victima este preluată de a treia, singura dotată corespunzător!

Victima era încă conștientă. Și-a sunat soția din ambulanță și i-a spus că a avut un accident și urmează să fie dus la spital. Aceea a fost ultima dată când soția sa l-a mai auzit pe Adi.

”Am mers la Spitalul Elias, unde am aflat că a fost vorba de un accident de mașină. Primul telefon l-am primit la 20.55. Noi, cei din familie, am ajuns la Elias în același timp cu Adi, transportat cu ambulanța, în jur de 22.30. Ni s-a spus că l-a lovit un coleg de muncă, ulterior am aflat, din cadrul colectivului de la locul de muncă, că persoana care l-a lovit a spus că nu l-a văzut și că avea și o pană!”, spune Ștefan Geantă, cumnatul victimei.

Citește și Cabral a fost implicat într-un accident rutier

Citește și Peste 200 de morți în urma scufundării unui feribot în Lacul Victoria

Adi Bălăiță este transportat la Spitalul Elias, iar după câteva zile este transferat la Spitalul de Urgență Floreasca, cu bazinul fracturat și cu mai multe coaste rupte. Aici este operat la bazin, i se pun mai multe tije metalice, apoi îi este indusă coma, până pe data de 9 august 2018, când victima accidentului de pe pista Aeroportului Băneasa moare.

Rudele victimei vor să se facă dreptate, însă conducerea Aeroportului tace. Reprezentanții firmei UTI au spus că, fiind vorba despre o anchetă în desfășurare, nu au voie să facă comentarii.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×