Încă un accident rutier cu români în Ungaria! 10 victime, după ce un microbuz înscris în România a intrat pe contrasens!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
25/06/2018, 10:32
Încă un accident rutier cu români în Ungaria! 10 victime, după ce un microbuz înscris în România a intrat pe contrasens! GALERIE FOTO
Inca un acident cu romani în Ungaria! Microbuzul a intrat pe contrasens!

Încă un accident rutier în care au fost implicaţi romani a avut loc în Ungaria! Accidentul pare tras la indigo cu cel în care şi-au pierdut viața nouă români! La fel ca atunci, un microbuz înmatriculat în România a intrat pe contrasens. Microbuzul a intrat frontal într-un autoturism, iar un altul, condus tot de un român, a lovit cele două mașini. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

În total, 10 persoane au fost rănite, dintre care un număr de opt români. Dintre aceștia, șase au fost tratați de medici la fața locului, iar ceilalți doi au suferit răni grave și au fost transportați la spital.

Citește și Gheorghe Mirică a murit într-un accident rutier! Era fostul consilier prezidențial al lui Ion Iliescu

Românii accidentați în Ungaria, identificați de MAE

„Oficiul consular a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la identitatea persoanelor afectate şi starea de sănătate a acestora. Conform datelor preliminare obţinute de reprezentanţii oficiului consular, opt cetăţeni români au fost răniţi în urma accidentului. Dintre aceştia, şase au primit îngrijiri la faţa locului, iar ceilalţi doi au suferit răni grave şi au fost transportaţi la o unitate medicală din zonă pentru asistenţă medicală de specialitate”, se arată într-un comunicat al MAE

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×