Gheorghe Mirică a murit într-un accident rutier! Era fostul consilier prezidențial al lui Ion Iliescu

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/06/2018, 12:11
Gheorghe Mirică a murit într-un accident rutier! Era fostul consilier prezidențial al lui Ion Iliescu GALERIE FOTO
Gheorghe Mirică a murit în accident rutier

Fostul consilier prezidențial al lui Ion Iliescu, Gheorghe Mirică, a murit într-un accident rutier devastator! Teribilul accident a avut loc în județul Buzău. Prim-vicepreşedintele Partidului Reformator avea 71 de ani, iar decesul a survenit la scurt timp după ce a ajuns la spital. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Citește și Jurnalistă moartă în accident rutier! Avea 34 de ani!

Citește și De ce maşinile negre sunt mai des implicate în accidente decât cele albe

Fostul consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu a fost grav rănit în această dimineaţă în urma accidentului rutier petrecut pe DN 1 B, pe raza localităţii buzoiene Istriţa de Jos. Ambulanțele au sosit la locul accidentului, însă, în ciuda eforturilor uriașe ale medicilor, Gheorghe Mirică a murit după ce a făcut stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Buzău.

Gheorghe Mirică a murit în accident rutier. Mașina sa s-a izbit frontal de un TIR

”Victima a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe, a făcut stop cardio-respirator, am încercat să-l resuscităm, dar a decedat”, a declarat medicul de gardă, dr. Rouhi Hanna, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, inspector principal adjunct Mihail Drăghiciu, bărbatul de 71 de ani din Bucureşti circula cu un autoturism pe DN 1 B, dinspre Buzău către Ploieşti. La un moment dat, el a intrat în depăşire, lovind frontal un autotren care rula regulamentar pe sens opus. În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas cu picioarele blocate în mormanul de fiare, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare ca să îl salveze.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×