Copil luat pe sus de un avion. A zburat 10 metri prin aer!

Raluca Ogaru    Ana Ioana   
în Stiri de ultima ora
25/08/2018, 11:34
Copil luat pe sus de un avion. A zburat 10 metri prin aer!
Incident cu o aeronava in Seattle.

Copil luat pe sus de un avion. A zburat 10 metri prin aer! Incident uluitor pe o plajă din Grecia. Totul s-a întâmplat în insula grecească Skiathos. Un băiat de 12 ani a fost luat pe sus de un avion. Acesta se afla în vacanță cu părinții săi, iar la un moment dat a fost luat pe sus de forța aerului propulsat de motoarele unui avion.

Băiețelul stătea sprijinit de gardul aeroportului din Skiatos. Micuțul urmărea avioanele care treceau la câțiva metri deasupra capetelor turiștilor la aterizare sau decolează. Pista din Skiatos este recunoscută ca fiind una foarte periculoasă, aprope una din cele mai periculoase din lume.

Citește și: Ileana Lazariuc, la 9 ani după căsnicia cu Ion Ion Ţiriac! Apariţie senzaţională!

Citește și: Costel Geambașu a murit la 67 de ani. Lumea muzicii este în doliu

Copil luat pe sus de un avion. A zburat 10 metri prin aer!

Un băiat originar din Marea Britanie a fost luat pe sus de forța aerului propulsat de motoarele unui avion. Se pare că un Airbus 320 al liniei TUI care tocmai decola spre Londra a zburat prea aproape de el. etul de aer l-a arunccat în aer. Băiatul are 12 ani și a avut ghinionul să se afle la locul nepotrivit. Acesta a zburat 10 metri, însă a avut șansa să aterizeze pe nisip, altfel ar fi putut muri.

Copilul a fost dus la spitalul aflat în Skiatos, iar apoi în Volos. Acesta nu este unicul caz, un turist britanic a fost și el protagonistul unui astfel de incident. Bărbatul a pățit același lucru pe aceeași insulă din Grecia, însă a scăpat teafăr și nevătămat.

Acesta a zburat 10 metri, însă a avut șansa să aterizeze pe nisip, altfel ar fi putut muri. Copilul a fost dus la spitalul aflat în Skiatos, iar apoi în Volos. Acesta nu este unicul caz, un turist britanic a fost și el protagonistul unui astfel de incident. Bărbatul a pățit același lucru pe aceeași insulă din Grecia, însă a scăpat teafăr și nevătămat.

Incident cu avionul

Un bărbat a furat un avion de pasageri, iar apoi s-a prăbușit pe o insulă. Cum a reușit e greu de ghicit. FBI încearcă să facă lumină într-un incident pe cât de straniu, pe atât de sinistru.Totul s-a întâmplat în statul american Wshington.

Richard Russel, chiar un mecanic de pe aeoport a furat o aeronavă de pasageri și a zburat aproape o oră. Bărbatul în vârstă de 29 de ani a decis totuși ca după cursa oferită pasagerilor, să aterizeze forțat pe o insulă aproape pustie dein golful Seatle. Incidentul a avut loc sub privirile unor avioane militare. Mecanicul se pare că ar fi încercat să facă diverse acrobații periculoase în aer.

“Nimeni nu decolează în aceste momente. Se încearcă rezolvarea unei probleme aproape de spaţiul nostru aerian.” Richard Russel are probleme mintale, iar zborul periculos a fost felul în care acesta a încercat să-și pună capăt zilelor.

Din cauza acestul eveniment, turnul de control a fost nevoit să anunțe că traficul pe aeroportul din Tacoma, Seattle, este complet paralizat. O alarmă a fost dată după decolarea neautorizată a avionului de pasageri al Alaska Air Group. La scurt timp s-a descoperit că la controlul aeronavei se află un mecanic în vârstă de 29 de ani, angajat de al său. Avionul avea capacitatea de 90 de locuri, însă, din fericire, era gol.

Turnul de control: Felicitări. Ţi-a ieşit figura. Acum, întoarce-te şi adu avionul la sol, în siguranţă, fără să răneşti pe nimeni de la sol.
Richard Russell: Bine. Nu ştiu ce să zic. Nu ştiu. Nu vreau. Sunt mulţi oameni cărora le pasă de mine şi vor fi dezamăgiţi să afle ce am făcut. Aş vrea să le cer scuze. Sunt un băiat cu probleme. Nu am ştiut asta până acum.

Toți oamenii aflați la sol au filmat avionul care zbura haotic în aer. La un moment dat, acesta a făcut câteva acrobații aeriene. Toate au fost periculoase, aflate chiar deasupra unui lac. Pe tot parcursul cursei, pilotul de ocazie a discutat cu operatorii din turnul de control. Aceștia au încercat să-l convingă să se întoarcă, însă în zadar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×