Copil de un an a murit după ce a căzut într-o cratiță cu apă clocotită. Mama lui tocmai se pregătea să-i facă o baie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
29/03/2019, 15:11
Copil de un an a murit după ce a căzut într-o cratiță cu apă clocotită. Mama lui tocmai se pregătea să-i facă o baie GALERIE FOTO
Copil de un an a murit după ce a căzut într-o cratiță cu apă clocotită

Un copil de un an a murit după ce a căzut într-o cratiță cu apă clocotită și a suferit arsuri catastrăfale, în timp ce mama lui îl pregătea pentru a-i face baie. Pe numele său Daniil Chernenko, din sarul Salhany, regiunea Odessa, Ucraina, s-a luptat pentru viața sa, însă arsurile îi acoperau corpul în proporție de 80%.

Copil de un an a murit după ce a căzut într-o cratiță cu apă clocotită

Inima lui a încetat să bată după 11 zile în care a fost în stare critică, la numai două zile după prima sa zi de naștere, iar personalul spitalului din Odessa nu a putut să îl resusciteze. Mama sa, Tetyana Chernenko, a fost tot timpul lângă fiul ei, iar acum este în stare de șoc, neputând să se ierte pentru ceea ce s-a întâmplat. Potrivit dailymail.co.uk, incidentul s-a desfășurat în momentul când micuțul urma să fie spălat, iar mama sa a adus o găleată cu apă fiartă în dormitor și a pus-o pe podea, lângă o masă.

Tetyana plănuia să amestece apă rece cu apă caldă într-o cadă de baie, care era așezată pe masă, pentru a-și spăla băiețelul. În acel moment, Daniil se juca pe lângă masă, iar când mama sa s-a întors câteva secunde pentru a lua puțină apă rece, copilul a căzut în recipientul cu apă fierbinte. ”Am văzut cum a căzut în apa fierbinte. M-am repezit la găleată și l-am scos repede. L-am îmbrățișat, apoi l-am înfășurat într-o cârpă de bumbac. Când l-am dezbrăcat, i-am văzut pielea îndepărtată”, a spus mama.

Copil de un an a murit după ce a căzut într-o cratiță cu apă clocotită. Mama lui tocmai se pregătea să-i facă o baie
Mama lui tocmai se pregătea să-i facă o baie

Zece litri de apă fiartă și doar câteva secunte de neatenție ale mamei

Copilul a fost dus de urgență la psitalul din Odessa, în stare critică, dat fiind faptul că avea 80% arsuri. Ulterior, s-a raportat că numai câteva părți de pe frunte și degete au scăpat neafectate. Personalul spitalului a spus că micuțul a plâns până a răgușit din cauza durerii insuportabile.

Unul dintre medicii de gardă au spus: „zece litri de apă fiartă și doar câteva secunde în care atenția mamei a fost departe. Copilul a câștigat 11 zile de viață datorită persoanelor care au donat fonduri pentru tratamentul său. L-am pierdut. Îmi pare rău”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×