Accident cu 5 morți, în Timiș! Un copil de 8 ani, singurul supraviețuitor

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
29/05/2018, 10:19
Accident cu 5 morți, în Timiș! Un copil de 8 ani, singurul supraviețuitor GALERIE FOTO
În urma accidentului soldat cu 5 morți, un copil a rămas orfan (FOTO: Opinia Timișoarei)

Accident cu 5 morți, în Timiș, marți dimineață, după ce o mașină s-a izbit violent de calea ferată. Din primele cercetări, se pare că șoferul avea viteză excesivă atunci când a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului deosebit de violent, toți cei 5 adulți din mașină au decdat, 4 pe loc, unu la spital. Doar copilul de 8 ani din autoturism a scăpat cu răni ușoare. 
În urma accidentului deosebit de violent, toți cei 5 adulți din mașină au decdat, 4 pe loc, unu la spital. Doar copilul de 8 ani din autoturism a scăpat cu răni ușoare.

Martorii spun că cei 5 adulți, care au murit toți în accident, se opriseră cu câteva minute mai devreme, la o pizzerie, unde au mâncat câte ceva și au plecat mai departe la drum. Accidentul s-a produs între localitățile Uivar și Pustiniș. Cu toții petrecuseră a doua zi de Rusalii în Jimbolia și se întorceau acasă, la Toager. Pentru că se făcuse târziu, șoferul a apăsat un pic mai tare pedala de accelerație, dar la ieșirea din Uivar, autoturismul a scăpat de sub control și a zburat de pe carosabil, a rulat pe iarba aproximativ 10 metri, apoi a lovit calea ferată dezafectată, pe care a îndoit-o. În urma impactului, mașina s-a răsturnat, iar ciocnirea i-a amplificat viteza de rostogolire. S-a dat peste cap aproape 50 de metri, oprindu-se în vegetația din apropierea căii ferate, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Accident cu 5 morți, în Timiș

În urma accidentului deosebit de violent, toți cei 5 adulți din mașină au decdat, 4 pe loc, unu la spital. Doar copilul de 8 ani din autoturism a scăpat cu răni ușoare. ”Copilul a fost conștient, cooperant, a comunicat cu noi, stabil hemodinamic și respirator. Bărbatul de 39 de ani era însă în stare critică. Medicii l-au găsit în stop cardio-respirator şi cu răni grave. A fost resuscitat atât la locul tragediei, cât şi în drum spre spital”, a declarat Lebădă Alexandra, medic SMURD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×