Autorul accidentului din Ungaria a mai băgat în comă o tânără de 21 de ani!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
23/05/2018, 12:46
Autorul accidentului din Ungaria a mai băgat în comă o tânără de 21 de ani!
Autorul accidentului din Ungaria a mai avut dou accidente

Detalii cutremurătoare despre șoferul român care a intrat pe contrasens în Ungaria, în timp ce era live pe Facebook! Nouă oameni au murit în cumplitul accident, toate din România!

Se pare că autorul accidentului din Ungaria nu se află la primul accident rutier. Autoritățile spun că Petru Kalu a mai fost implicat în alte două incidente auto. În urmă cu un an, a fost implicat într-un alt accident rutier în urma căruia o tânără de 21 de ani a intrat în comă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Autorul accidentului din Ungaria avea doi băieței

Petru Kalau, care era din Târnăveni şi aducea acasă alţi opt români, era live pe Facebook în momentul accidentului. Pe o şosea din centrul Ungariei a intrat într-o depăşire fără să se asigure şi s-a izbit frontal, la viteză foarte mare, cu un camion de mare tonaj care transporta nisip. Toţi cei 9 pasageri ai microbuzului înmatriculat în Mureş au murit pe loc. Petru Kalau era tatăl a doi băieţei, scrie observator.tv.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×