Carnagiu pe DN1. Doi morţi şi patru răniţi într-un accident terifiant!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
27/05/2018, 19:35
Carnagiu pe DN1. Doi morţi şi patru răniţi într-un accident terifiant!
Carnagiu pe DN1. Așa arăta scena accidentului după impactul devastator dintre mașini.

La ieşirea din Codlea, judeţul Braşov, o maşină a intrat pe contrasens în această duminică şi s-a izbit de o alta. Carnagiu pe DN1. Doi morţi şi patru răniţi în urma acestui accident teribil.

Conform Mediafax, citată de ştiripesurse.ro, în urma impactului dintre cele două automobile un bărbat şi o femeie au decedat.

Carnagiu pe DN1. Bancheta din spate, locul morţii!

O altă persoană a intrat în stop cardio-respirator, în vreme ce alte trei sunt rănite, dintre care una grav! Pompierii care au ajuns la faţa locului au cerut intervenţia rapidă a unui elicopter SMURD.

”Elicopterul va ateriza în curând deoarece o victimă se pare că este în stare mai gravă”, au declarat reprezentanţii ISU Braşov.

Reprezentanţii IPJ Braşov susţin că persoanele care au decedat ocupau bancheta din spate a maşinii care a pătruns pe contrasens.

Un autoturism înmatriculat în judeţul Braşov, cu patru ocupanţi, care circula pe DN 1, dinspre Sibiu spre Braşov, a pătruns pe contrasens, unde a fost lovit în partea lateral dreaptă de către un alt autoturism înmatriculat în Braşov, cu doi ocupanţi, care circula spre Sibiu. În urma accidentului, pasagerii de pe bancheta din spate a maşinii care a pătruns pe contrasens, un bărbat de aproximativ 35 de ani şi o femeie de aproximativ 30 de ani au fost proiectaţi în afara autoturismului şi au decedat. Ceilalţi doi ocupanţi ai aceluiaşi vehicul, un bărbat şi o femeie, au suferit vătămări grave”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×