Copilul criminal și-a lovit bunica de șase ori! Care este cauza morții!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
31/05/2018, 18:55
Copilul criminal și-a lovit bunica de șase ori! Care este cauza morții!
Copilul criminal si-a ucis bunica cu cutitul

Medicii legiști au stabilit cauza decesului femeii înjunghiate de nepotul său de doar nouă ani. Copilul și-a lovit bunica de nu mai puțin de șase ori! Lovitura fatală a fost în trahee, cauza decesului fiind hemoragia internă, au declarat, pentru Libertatea, surse medico-legale.

Medicii legiști au găsit pe corpul femeii șase răni provocate de înjunghiere cu un cuțit. Cinci dintre răni sunt superficiale, pe trunchi, pe piept și pe mâini. A șasea lovitură a fost în gât, cuțitul i-a atins femeii traheea, care a fost despicată ușor, dar i-a provocat o hemoragie internă. În documentul medicilor legiști, la cauza decesului este trecută ”hemoragia internă”.

Copilul criminal și-a ucis bunica cu cuțitul de bucătărie

Legiștii spun că loviturile de cuțit de pe mâini sunt de autoapărare, iar cele de pe trunchi și piept nu ar fi provocat decesul femeii, însă înjunghierea în trahee i-a fost fatală. Femeia a murit în câteva minute după ce nepotul ei a înjunghiat-o în gât. Copilul de 9 ani, care are sindrom ADHD, s-ar fi supărat pentru că bunica nu l-a mai lăsat să se joace pe calculator. A înjunghiat-o în gât, apoi a sunat la 112. ”Am lovit-o cu cuțitul pe bunica, îi curge sânge!”. Așa a sunat apelul copilului criminal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×