Consiliera USR de la Sectorul 6 care a votat bugetul primăriei riscă excluderea din partid

Adrian Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 18:05
Consiliera USR de la Sectorul 6 care a votat bugetul primăriei riscă excluderea din partid
Isabela Boțogan/ Foto: Facebook

Vicepreședintele USR, deputatul Claudiu Năsui, a anunțat că va cere excluderea din partid a Isabelei Boțogan, membru în consiliul local al Sectorului 6 care a votat în favoarea proiectului de buget propus de către primarul Gabriel Mutu.

”O mare dezamăgire”

USR are zero toleranță față de vechile blaturi din clasa politică. Votul consilierei noastre de la sectorul 6 ne-a luat prin surprindere. Nu este primul caz de buget controversat care trece zilele acestea, dar este prima dată când este cu un vot de la USR”, a scris pe facebook Claudiu Năsui, care este și președinte al organizației de București a USR.

Năsui precizează că a avut o discuție pe această temă și cu candidatul USR la primăria de sector, Alexandru Gâdiuță, care s-a declarat șocat de ce s-a întâmplat.

Votul consilierei noastre este o mare dezamăgire. Trebuie să ne asumăm greșeala de a fi susținut-o în 2016 și să acționăm în consecință. De aceea voi propune retragerea sprijinului politic și excluderea din USR a consilierei la următoarea ședință a Biroului municipal București. Consiliera USR va fi exclusă din USR și nu va mai beneficia vreodată de sprijinul politic al USR”, a precizat Năsui.

Replica lui Ciucu

Deputatul USR amintește că au mai avut loc trădări din partea unor consilieri și la sectorul 1 și Consiliul General, dar din partea unor consilieri PNL.

Remarca a provocat o reacție a liberalului Ciprian Ciucu, unul dintre potențialii candidați ai PNL la Primăria Generală.

Nu este pentru prima dată la USR Sector 6. Și data trecută au mai fost doi consilieri care i-au trecut bugetul. Apreciez poziția de toleranță zero!”, a comentat Ciucu la postarea lui Năsui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×