Connect-R, sărut cu o blondă! Imaginea care a făcut înconjurul României

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/10/2018, 15:49
Connect-R, sărut cu o blondă! Imaginea care a făcut înconjurul României GALERIE FOTO
Connect-R sărutându-se cu o blondă!

Connect-R a fost surprins sărutându-se cu o blondă! Imaginea a făcut înconjurul României! În seara de sâmbătă, pe data de 28 octombrie, cei doi, participanți ai show-ului ”Te cunosc de undeva”, au intrat pe scenă făcându-și meseria, încercând să-și facă transformarea cât mai aproape de realitate, au ajuns să facă un gest care a lăsat publicul fără cuvinte. În rolul principal, Connect-R, alături de partenera sa de scenă, Barbara, au interpretat duetul soților Beyonce și Jayz.

După ce au cântat melodia celebrilor artiști, și-au încheiat numărul cu un sărut. Potrivit spuselor proaspătului divorțat, a fost vorba despre o atingere falsă. Artistul și-a anunțat fanii, pe rețelele de socializare, că momentul nu implică niciun sentiment. ”Tot în seara asta o să fiu Jay Z alpturi de Beyonce! Moment special fake kiss la Te cunosc de undeva”, a spus cântărețul.

Connect-R s-a sărutat cu o blondă
Mesajul postat de Connect-R pe contul său de socializare, cu privire la momentul sărutului lui

Connect-R s-a sărutat cu o blondă!

După ce momentul lor s-a terminat, publicul a fost în delir, iar juriul impresionat, cei doi au fost trași la socoteală de către una dintre prezentatorii show-ului muzical. Alina Pușcaș i-a întrebat pe cei doi dacă au repetat sărutul. ”Ați repetat mult ultimul moment?”, i-a intrebat prezentatoarea. Cei doi au spus că nu a fost loc de așa ceva, căci sunt profesioniști. ”Eh, suntem profi”, au spus cei doi.

Vă reamintim că artistul a fost căsătorit o perioadă cu Misha, o cântăreață din România. Cei doi și-au unit destinele pe data de 24 iulie 2013, urmând ca în 2014 să se căsătorească religios. Nașii celor doi sunt cunoscutul artist Pepe și soția sa Raluca. Aceștia au devenit cei mai fericiși în anul 2014, când a venit pe lume fetița lor, Maya.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×