Connect-R, mesaj pentru fiica sa: „Tati are soare fiindcă am soarele în brațe”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/10/2018, 11:41
Connect-R, mesaj pentru fiica sa: „Tati are soare fiindcă am soarele în brațe” GALERIE FOTO
Connect-R și fiica sa

Cunoscutul cântăreț Connect-R a postat o fotografie pe un site de socializare cu fiica sa, motiv pentru încă o declarație de iubire în descrirea acesteia. Vedeta a topit inimile fanilor săi cu cuvintele folosite în dreptul pozei. Deși acesta s-a despărțit definitiv de mama fetiței sale, după o încercare de a menține relația vie de un an de zile, cei doi și-au luat adio, dar nu și-au uitat responsabilitatea principală, Maya.

Despărțirea lui Connect-R a fost un subiect controversat, dat fiind faptul că presa mondenă a bubuit de speculații și detalii nevăzute până la acea vreme. Artistul și soția sa și-au încheiat frumoasa relație în urmă cu mai bine de un an, deși au recunoscut public recent. Acum cei doi au rămas în relații bune pentru creșterea și evoluția fetiței pe care o au împreună, Maya.

Connect-R, mesaj emoționant pentru fiica sa

Connect-R le-a arătat fanilor o fotografie de-a dreptul emoționantă, în care a reușit să cuprindă un moment tată-fiică alături de Maya, fetița pe care o are cu artista Misha. Fosta soție se plângea într-un interviu de faptul că îi este greu să o crească pe fetiță singură și că tatăl Mayei este foarte prins cu concertele prin țară, dar când are ocazia, Connect-R stă numai cu cea mică.  ”Nu mă ajută nimeni cu fetița. Nu mai fac față, efectiv. Mă gândesc serios să îmi iau o bonă. Mama mea mai vine din când în când, la câteva săptămâni, acum chiar o dată pe lună, dar e foarte greu, efectiv sunt epuizată. m rămas prietenă cu Relu, vorbim zilnic.

Connect-R alături de Misha și fetița lor, Maya
Connect-R alături de Misha și fetița lor, Maya

Nu s-a schimbat nimic, doar că nu mai suntem un cuplu. Mayei nu a trebuit să îi explic nimic, pentru că nu s-a schimbat mai nimic, ei se vedeau rar și înainte din cazua progamului său foarte încărcat. Nu am stabilit un program de vizită, e binevenit să stea cu Maya oricând vrea el”, a povestit vedete în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.

Dovada este prezența tatălui în viața micuței o reprezintă fotografia înduioșătoare din mediul online. Solistul s-a pozat alături de fiica sa într-o plimbare în aer liber. Acesta o ținea strâns în brațe și o proteja de răcoarea de afară. Ceea ce i-a făcut pe fani să lase comentarii nenumărate a fost mesajul scris în josul pozei pentru fiica sa.

Poza lui Connect-R alături de fiica sa, Maya
Poza lui Connect-R alături de fiica sa, Maya

„Tati are soare fiindcă am soarele în brațe”, a scris acesta la descrierea fotografiei pe un site de socializare. Fanii n-au întârziat să spună: „Sunteți minunați să îți trăiască Maya să fie sănătoasă și fericita de tatăl ei iar ție îți doresc multă sănătate sa fii alaturi de ea va pup dragii mei”, „ Sa va traiasca sa creasca mare si sanatoasa”, „ Tati are floare care creste si il schimba.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×