Ce avere trebuie să împartă Connect-R cu fosta soție

Ana Ioana   
în Stiri mondene
16/08/2018, 16:53
Ce avere trebuie să împartă Connect-R cu fosta soție
Cert este că frumoasa blondă a postat recent o fotografie pe o rețea de socializare în care pare a nu purta nimic pe sub rochia foarte scurtă.

Ce avere trebuie să împartă Connect-R cu fosta soție? Cei doi și-au anunțat de curând decizia de a merge pe drumuri diferite. Artiștii au împreună o fetiță superbă, Maya. Se pare că de dragul acesteia au rămas împreună, deși s-au separat în urmă cu mai bine de un an.

Connect-R și Misha au de împărțit bunurile materiale pe care le-au avut la comun până acum. Connect-R are o mașină al cărui preț se ridică la 50.000 de euro. Pe lângă aceasta, artistul mai deține și o garsonieră în București, pe care a inchiriat-o unui dansator de-al său. Cea mai mare investiție a celor doi este vila pe are au achiziționat-o împreună, o vilă impunătoare în valoare de aproximativ 250.000 de euro.

Citește și: Bărbatul îmbrăcat în alb a vorbit despre gazul folosit de jandarmi în Piața Victoriei! Filmare cu bărbatul în alb în timp ce agresează un jurnalist!

Citește și: Misha, ce transformare, în timpul căsniciei cu Connect-R! Cum s-a lăsat fotografiată, aseară

Ce avere trebuie să împartă Connect-R cu fosta soție?

În timpul mariajului cei doi au reușit să adune o avere decentă. În anul 2015 s-au mutat în vila de 250.000 de euro aflată într-un cartier rezidențial din sudul Bucureștiului. Connect-R și-a permis această investiție datorită sumelor frumoase pe care le căștigă din muzică. Acesta mai deține și o firmă care iși derulează afacerile din muzică, înființată în 2011. În anii ce au trecut, societatea comercială a fost mereu pe profit:315.475 lei (în 2011), 735.982 lei (în 2012), 691.479 lei (în 2013), 761.426 lei (în 2014), 764.586 lei (în 2015), 224.327 lei (în 2016) si 192.822 lei (în 2017. În total, Connect-R a câștigat 3.686.097 lei, adică aproximativ 800.000 de euro.

Anunțul divorțului

Artistul a decis să anunțe oficial divorțul pe pagina lui de Instagram. Cei doi cântăreți pare că s-ar fi despărțit în urmă cu un an de zile, dar au rămas prieteni de dragul fetiței acestora, Maya. „Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat”, a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram

Connect-R și Misha s-au despărțit la 5 ani după ce s-au căsătorit. Se pare că de vină ar fi fost boala fetiței lor. ”Și-a dat ochii peste cap, nu se mai putea ridica în picioare, toți s-au speriat foarte tare”, povestea o persoană apropiată celor doi. Micuța era suspectă de o boală gravă a sângelui. După mai multe investigații medicale, s-a aflat defapt de ce anume suferă micuța.
Connect-R a ajuns și el la spital și a fost la un pas de depresie. Cei doi cântăreți și-au făcut toate testele de compatibilitate în cazul în care fiica lor ar avea nevoie de un transplant. După multe analize și tratament, Maya a început să se simtă mai bine, s-a aflat mai apoi că aceasta nu suferă de nicio boală incurabila. Acum este un copil vesel și sănătos, dar este supravegheată medical.

După această perioadă grea, Connect-R și Misha s-au depărtat ușor, până ce au decis să se separe, iar după un an, să divorțeze.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×