Misha, ce transformare, în timpul căsniciei cu Connect-R! Cum s-a lăsat fotografiată, aseară

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
15/08/2018, 10:22
Misha, ce transformare, în timpul căsniciei cu Connect-R! Cum s-a lăsat fotografiată, aseară GALERIE FOTO
Misha s-a transformat radical, în cei 5 ani de căsnicie

Misha s-a transformat enorm în cei 5 ani de căsnicie cu Connect-R, iar asta se poate constata foarte ușor. De câte ori a ales să își facă o schimbare de look, artista a recurs la idei extreme, cum ar fi să își tundă părul periuță, ultima dată, gest care i-a șocat pe fani.

Cei doi păreau o pereche model și nimeni nu s-ar fi gândit că aceste zvonuri ar putea fi și adevărate. Cu toate acestea, iată că artistul a fost cel care a recunoscut că de mai bine de un an, între el și Misha nu mai este nimic și că au rămas împreună doar de dragul fetiței lor, pentru a-i fi acesteia ”prieteni”. Un gest frumos, care a fost, dar care a fost primit cu tristețe de către fani.

Misha, ce transformare, în timpul căsniciei cu Connect-R

În cei 5 ani cât a fost căsătorită cu Connect-R, Misha s-a transformat radical. Înainte să rămână însărcinată, ne-a fermecat pe toți cu cosițele ei blonde, apoi a trecut la roz, la brunet, la o altă nuanță de blond, pentru ca în ultimii ani să se tundă din ce în ce mai scurt.

Fanii i-au atras atenția de fiecare dată când nu le-a plăcut ceva, cum ar fi faptul că s-a tuns periuță. ”Nu zic că nu îți stă bine și așa, dar nu trebuia să te tunzi!”, ”Misha, de ce ai făcut asta? Nu e pentru tine!”, ”Îți stătea mai bine cu părul lung. Erai mai feminină.”, sunt doar câteva din mesajele pe care i le transmit fanii când o văd cu noul look pe artista lor preferată.

Ultima imagine postată marți seara pe rețelele de socializare o înfățișează pe Misha într-o ipostază extrem de sexy. Imaginea, ușor tăiată în zona bustului, lasă de înțeles că Misha nu poartă sutien sau are un corset foarte decoltat. Și de această dată valul de reacții nu a putut fi oprit, mai ales că Misha s-a transformat în timpul căsniciei cu Connect-R de la look-ul de fată cuminte la cel de ”bad girl”, în ultima instanță cu un aer extrem de rebel, cum arată și această imagine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×