Conflict între Dan Barna și Rareș Bogdan pe tema alegerilor anticipate. Reproșurile aruncate de cei doi politicieni

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
15/02/2020, 19:51
Conflict între Dan Barna și Rareș Bogdan pe tema alegerilor anticipate. Reproșurile aruncate de cei doi politicieni
Conflict între Dan Barna și Rareș Bogdan pe tema alegerilor anticipate. Reproșurile aruncate de cei doi politicieni. Sursa foto: Hepta

Dan Barna s-a contrariat, la o emisiune TV, cu Rareș Bogdan, pe tema alegerilor anticipate, iar liderul USR i-a acuzat pe liberali de blat cu PSD.

Mai exact, Dan Barna a declarat, la digi24, că promisiunile PNL făcute partidului pe care îl conduce nu s-au concretizat și i-a acuzat pe liberali că ar face blat cu social-democrații.

În cadrul emisiunii respective a intervenit și Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, care l-a contrazis pe Dan Barna cu privire la o posibilă înțelegere între PNL și PSD pe tema alegerilor anticipate.

„Nu ştiu cum voi reuşi să conving că nu există niciun fel de blat între PNL şi PSD. Acelaşi interes referitor la anticipate există, într-adevăr. Eu cred că România are nevoie de anticipate, cu analiză foarte corectă asupra ordonanţelor asumate de noi. Este imperios necesar să ajungem la alegeri anticipate”, a spus Rareș Bogdan în emisiunea transmisă de digi24.

Mai mult, europarlamentarul PNL susține că motivul pentru care partidul din care face parte nu a făcut demersurile pentru anticipate este Avocatul Poporului.

„Ne-ar fi plăcut să avem şi două tururi de scrutin, dar urmăriţi ce face doamna Weber. Era pregătită să atace această ordonanţă şi ne-ar fi blocat. Astăzi, România nu poate continua aşa.

Am guvernat trei luni de zile şi am făcut lucruri extraordinare”, a mai spus Rareș Bogdan.

Cu toate acestea, Partidul Național Liberal a fost acuzat și de alți oameni politici că ar avea un plan ascuns cu Partidul Social Democrat.

Astfel, pe lângă Dan Barna, și Claudiu Nasui, președintele USR București, i-a acuzat pe liberali de un blat cu social-democrații, după ce, vineri, doi consilieri PNL au votat bugetul Capitalei, propus de primarul Gabriela Firea (PSD).

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×