Concursul Eurovision 2019, prezentat de un supermodel. Cine e Bar Refaeli. FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/01/2019, 12:20
Concursul Eurovision 2019, prezentat de un supermodel. Cine e Bar Refaeli. FOTO GALERIE FOTO
Concursul Eurovision 2019 va fi prezentat de Bar Rafaeli

Ediția din acest an a concursului Eurovision va fi prezentată de supermodelul istarlian Bar Rafaeli. Aceasta a fost desemnată să fie gazda competiției muzicale, desfășurată la Tel Aviv. Modelul are 33 de ani, iar, împreună cu alți trei prezentatori israelieni, vor primi nerăbdătorii concurenți.

Spectacolul se va desfășura în perioada 14-18 mai, lucru anunțat vineri pe postul public de televiziune israelian Kan, ce va difuza întregul eveniment, și Uniunea Europeană de Radio și Televiziune, care este gazda concursului. Supermodelul a devenit celebru după ce a ajuns pe coperta revistei Sports Illustrated, în anul 2007.

Concursul Eurovision 2019 va fi prezentat de supermodelul Bar Rafaeli

De asemenea, Bar Rafaeli este cunoscută și pentru relația cu vedeta de la Hollywood, Leonardo DiCaprion, iubire ce a durat mai mulți ani. În 2015, frumoasa blondină s-a căsătorit cu omul de afaceri Adi Ezra, împreună cu care are doi copii.

Concursul Eurovision 2019, prezentat de un supermodel. Cine e Bar Refaeli. FOTO
Aceasta a fost desemnată să fie gazda competiției muzicale, desfășurată la Tel Aviv

Vă reamintim că ediția de anul trecut a concursului Eurovision a fost câștigată de artista israeliană Netta Barzilai, ca atare competiția va fi gâzduită în 2019 de Israel. De altfel, nu numai anul precedent a fost unul cu noroc pentru Israel. Aceștia au mai deținut trofeul și în anii 1978, 1979 și 1998, atunci când cântăreața transgender Dana International a obținut marele trofeu cu melodia ”Diva”.

Concursul Eurovision 2019, prezentat de un supermodel. Cine e Bar Refaeli. FOTO
Bar Rafaeli este cunoscută și pentru relația cu vedeta de la Hollywood, Leonardo DiCaprion

În cea de-a 64-a ediție a Eurovision Song Contest, Bar va fi alături de Erez Tal(57 de ani), Assi Azar(39 de ani) și Lucy Ayoub(26 de ani). Erez are o experiență în televiziune de 25 de ani, în calitate de realizator, gazdă a mai multor show-uri și producător. Assis este unul dintre prezentatorii și scenariști de top din Israel, iar Lucy unul dintre cele mai promițătoare talente, ce și-a căpătat faima ca youtuber.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×