Actorul Tom Hardy şi-a tatuat numele lui Leonardo DiCaprio pe mână!

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/02/2018, 13:22
Actorul Tom Hardy şi-a tatuat numele lui Leonardo DiCaprio pe mână! GALERIE FOTO

Tom Hardy şi-a tatuat pe mână numele lui Leonardo DiCaprio! Actorul şi-a onorat astfel, după aproape trei ani, un pariu făcut cu Leonardo DiCaprio.

Actorul britanic în vârstă de 40 de ani a jucat împreună cu Leonardo DiCaprio, în vârstă de 43 de ani, în filmul „The Revenant” (2015), care, în 2016, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj. După ce au jucat în acest film, DiCaprio a pus pariu cu Hardy că acesta va fi nominalizat la premiile Oscar pentru interpretarea sa. Tom Hardy a refuzat să creadă acest lucru, însă, în cele din urmă, chiar a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

Tom Hardy şi-a tatuat pe mână numele lui Leonardo DiCaprio

La gala Oscar din 2016, Hardy nu a reuşit să obţină trofeul pentru rol secundar, dar DiCaprio l-a primit pe cel pentru cel mai bun rol principal masculin. Acesta a fost primul Oscar pentru DiCaprio, din şase nominalizări la premiile Academiei de film americane.

Aşa s-a ales actorul britanic cu un tatuaj pe mână, care transmite un mesaj simplu, dar concis: „Leo le ştie pe toate”, potrivit People. Tom Hardy s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum „Mad Max: Drumul furiei”, „Cavalerul negru: Legenda renaşte”, „Un spion care ştia prea multe”, „Începutul”, „RocknRolla”, „Legend” şi „Dunkirk”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×