Comunicat oficial din partea familiei Cristinei Țopescu. Trupul jurnalistei, depus miercuri la ora 14:00 la Capela Cimitirului Bellu. Când va fi incinerată

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 15:11
Comunicat oficial din partea familiei Cristinei Țopescu. Trupul jurnalistei, depus miercuri la ora 14:00 la Capela Cimitirului Bellu. Când va fi incinerată
Trupul jurnalistei Cristina Țopescu va fi depus mâine la Capela Cimitirului Bellu din Capitală. Sursa foto: captură Știrile PRO TV

Familia Cristinei Țopescu a transmis un comunicativ de presă prin care anunță că trupul neînsuflețit al jurnalistei va fi depus mâine, la ora 14:00, la Capela Cimitirului Bellu din Capitală pentru toți cei care vor să își ia rămas bun de la ea.

Comunicat de la familia Cristinei Țopescu: trupul va fi incinerat joi, 16 ianuarie

Totodată, corpul va fi incinerat joi, 16 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzești, așa cum a solicitat chiar prezentatoarea de televiziune când era în viață.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14.00”, scrie în comunicatul de presă, conform antena3.ro.

„Rugăm păstrarea decenței și a discreției cuvenite”

„Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Familia îndurerată. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, se mai arată în comunicat.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în seara zilei de 12 ianuarie, după un apel al vecinilor dat la 112. Femeia era singură în casă, păzită de unul dintre câini.

Jurnalista a murit în somn, se spune, în urma unui infarct. Vestea decesului îndrăgitei prezentatoarei de televiziune a cutremurat întreaga țară.

„Dacă aţi fi considerat-o un mare jurnalist şi dacă aţi fi iubit-o, aţi fi ajutat-o în aceşti ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu. I-aţi promis lucruri, i-aţi promis colaborări şi când Cristina vă suna să vă întrebe dacă se concretizează acele planuri făcute împreună, voi nu mai răspundeaţi la telefoane şi la mesaje”, a scris pe Facebook una din prietenele jurnalistei.

„Cristina a murit cum a spus că îşi doreşte să moară – în somn, cu căţeii. În mod sigur, nu a suferit. Poziţia în care era, cum dormea ea ca un bebeluş. (…) A fost un om cu totul deosebit. Avea un cuvânt preferat: iubire”, a mai scris Diana, prietena Cristinei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×