Complicele lui Gheorghe Dincă, declarație șocantă: ”Am violat pe altele, dar pe asta nu”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
30/11/2019, 09:22
Complicele lui Gheorghe Dincă, declarație șocantă: ”Am violat pe altele, dar pe asta nu”
Ce a declarat în fața magistraților complicele lui Gheorghe Dincă

Complicele lui Gheorghe Dincă a făcut declarații șocante chiar în fața judecătorilor! Bărbatul arestat și acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu se pare că a respins toate acuzațiile pe care procurorii i le aduc. În timp ce nega implicaea sa, a făcut declarații care i-au șocat chiar și pe magistrați.

Ce a declarat în fața magistraților complicele lui Gheorghe Dincă

Potrivit cancan.ro, Ștefan Risipițeanu a declarat în fața judecătorilor în fața cărora fusese adus pentru a primi mandat de arestare pe 30 de zile că nu a violat-o pe Luiza Melencu. ”Am violat eu altele, dar pe asta nu”, ar fi spus el, senin, în fața instanței. Așadar, potrivit unor surse din anchetă, citate de cancan.ro, complicele lui Gheorghe Dincă nu a recunoscut faptul că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, așa cum a apărut în mass-media.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Se pare că bărbatul de 46 de ani a fost în vizorul procurorilor încă de la începutul anchetei, deoarece este cunoscut faptul că acesta era prezent mai mereu în curtea lui Gheorghe Dincă. Așadar, oamenii legii au căutat încă din primele momente după probe fizice care să indice existența a mai multe persoane în locurile unde s-a stabilit preliminar că a fost ținută Luiza.

Ștefan Risipițeanu, în vizorul procurorilor chiar de la începutul anchetei

Specialiștii ar fi descoperit probe pe care s-a găsit material biologic. Sursele judiciare arată că anumite urme puternice de salivă ar fi probele care l-au dat de gol pe Risipițeanu. Dovezile ar fi indicat în mod clar anchetatorilor că, la momentul ororilor, ar mai fi participat o persoană, alta decât Dincă.

Gheorghe Dincă a fost până la urmă cel care le-a mărturisit procurorilor că Ștefan Risipeanu a fost și el implicat. Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat,în 27 noiembrie, că a fost reținut inculpatul de 46 de ani. Procurorul a precizat că Risipeanu este acuzat de viol, nu și de celelalte fapte pentru care este acuzat Gheorghe Dincă.

“La data de 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, după ce inculpatul Dincă Gheorghe a răpit-o, prin constrângerea cu acte de violenţă, pe victima Melencu Mihaela Luiza, ce aştepta «la ocazie » pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, a transportat-o la domiciliul său, în scopul exploatării sexuale în interes personal şi în aceste împrejurări a fost surprins de către inculpatul reţinut astăzi. Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului, unde a observat victima sechestrată în autoturism.

Acuzat doar de viol, nu și de omor

La explicațiile oferite de către inculpatul Dincă Gheorghe în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu Melencu Mihaela Luiza. În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul Dincă Gheorghe a fost de acord”, a mai declarat procurorul.

Bărbatul reţinut astăzi, autor al infracțiunii de viol în formă agravată, este o persoana fără ocupație, fără pregătire, fără venituri şi fără un domiciliu stabil. Este necăsătorit, nu are copii şi este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. Aş dori să fac o subliniere foarte importantă pentru a evita speculațiile şi anume că, acesta nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu există nici o conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT.

De asemenea, până în acest moment, nu există nici un indiciu ori probă din care să rezulte că ar fi avut vreo formă de participație la comiterea infracţiunilor reținute deja în sarcina inculpatului Gheorghe Dincă”, a precizat procurorul.

Închide ×