Codrin Ștefănescu, serie de ironii în urma audierilor din Parlament! „Sunt praf, se bâlbâie cu toţii. Numai Orban e fericit si râde continuu ca un tont”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 12:32
Codrin Ștefănescu, serie de ironii în urma audierilor din Parlament! „Sunt praf, se bâlbâie cu toţii. Numai Orban e fericit si râde continuu ca un tont” GALERIE FOTO
codrin Ștefănescu este nemulțumit de felul în care decurg audierile. Sursa foto - facebook

Codrin Ștefănescu a lansat o serie de ironii în urma audierilor din Parlament! Fostul secrerat general al Partidului Social Democrat a ieșit la atac chiar în timpul audierilor . Acesta a precizat printr-o postare pe o rețea de socializare că „este tragedie, niciunul nu are habar de nimic”. „Audierea ministrilor propusi in guvernul PNL a inceput! E tragedie! E nenorocire!

Codrin Ștefănescu, serie de ironii în urma audierilor din Parlament!

Niciunul nu are habar de nimic. Sunt praf in tot si in toate. Se incurcā, transpirā si se bâlbâie cu totii la audieri. Numai Orban e fericit si râde continuu ca un tont”, a scris Ștefănescu pe Facebook. Vă reamintim că premierul desemnat, Ludovic Orban, a anunţat că a semnat acorduri şi înţelegeri cu grupul minorităţilor naţionale, cu PMP, USR, UDMR şi ALDE, având sprijinul pentru învestirea Guvernului.

Audierea candidaţilor propuşi pentru funcţii de ministru în Guvernul Orban în şedinţe comune ale comisiilor din Parlament au loc chiar la această oră. Opt miniştri sunt aşteptaţi să răspundă întrebărilor senatorilor şi deputaţilor în vederea obţinerii avizului. Ioan Marcel Boloş, candidat la funcţia de ministru al Fondurilor Europene, a fost primul audiat, acesta obținând deja ok-ul. Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, anunţa după şedinţa Birourilor Permanente Reunite că s-a decis calendarul învestirii Guvernului Orban, iar audierile miniştrilor în comisii au fost programate marţi şi miercuri, începând cu ora 9.00.

Cum se desfășoară audierile

„Am căutat să evităm încălecarea mai mutor comisii, iar pentru luni s-a decis, în unanimitate, ca luni la ora 14.00, să aibă loc şedinţele reunite pentru învestitura Guvernului”, spunea Teodor Meleşcanu. Astfel, pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă figurează, de la ora 12.00, audierea lui Bogdan Gheorghiu, candidat pentru funcţia de ministru al Culturii.

De la ora 13:00 are loc audierea lui Nicolae Ciucă, propus la Apărare, iar la ora 14:00 este programată audierea lui Marcel Vela, propus la Interne. Miniştrii propuşi la Agricultură şi Mediu, Adrian Oros şi Costel Alexe,sunt aşteptaţi la comisiile de specialitate de la ora 15:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×