Codrin Ștefănescu, înainte de moțiunea de cenzură: ”Cred că mesajul lui Liviu Dragnea a fost clar: susțineți Guvernul”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 12:57
Codrin Ștefănescu, înainte de moțiunea de cenzură: ”Cred că mesajul lui Liviu Dragnea a fost clar: susțineți Guvernul”
Codrin Ștefănescu transmite mai departe mesajul lui Liviu Dragnea: susțineți Guvernul. Sursa foto: Facebook. com

Codrin Ștefănescu a rămas alături de fostul lider PSD Liviu Dragnea chiar și după ce acesta a ajuns la închisoare. Fostul secretar general al Partidului Social Democrat a scris pe o rețea de socializare un mesaj care se pare că vine din partea lui Dragnea. Mesajul este adresat tuturor parlamentarilor din acest partid politic și vine cu o zi înainte de moțiunea de cenzură. 

Ce le transmite Liviu Dragnea pesediștilor prin intermediul lui Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu susține că politicienii din PSD trebuie să lase deoparte problemele personale și nemulțumirile și să susțină Guvernul, așa cum a spus și Liviu Dragnea. Fostul secretar general al partidului spune că pesediștii au obligația de a nu ceda țara în mâinile unora care vor să distrugă tot ce s-a „construit bun pentru oameni”.

„Cred că mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar și fără alte interpretări: susțineți Guvernul! Cu toate forțele! Indiferent de nemulțumirile personale! Avem această obligație în fața milioanelor de români care ne-au votat. Și nu putem să cedem țara unor neaveniți care se pregătesc să distrugă tot ce am construit bun pentru oameni! Și sper că toata lumea să înțeleagă exact asta”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina de Facebook.

Ce va face Dăncilă dacă va trece moțiunea
Moțiunea de cenzură va fi votată mâine, 10 octombrie, în Parlament. Sursa foto: bursa.ro

Ce va face Viorica Dăncilă dacă va trece moțiunea de cenzură

Premierul României Viorica Dăncilă a declarat că în situația în care moțiunea de cenzură va fi adoptată de Parlament nu va demisiona din funcție. De asemenea, șefa PSD a mai spus că îi va cere președintelui Klaus Iohannis să aleagă o altă persoană care să fie numită în funcția de prim-ministru. Așadar, dacă moțiunea va trece mâine, 10 octombrie, Dăncilă va rămâne președintele PSD și candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale.

„Nu voi demisiona, dar îi voi solicita să facă o nominalizare cât mai rapidă pentru un nou Guvern. Eu cred că Președintele ar trebui să facă o nominalizare cât mai repede dacă vrea să dea dovadă de bună credință și că vrea să schimbe acest guven eșuat, cum îi spune el”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit digi24.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×