Codrin Ștefănescu, atac frontal la adresa colegilor din PSD! „Lași si nerecunăscători mai sunt unii. Făceau coadă înainte!”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
05/03/2020, 08:55
Codrin Ștefănescu, atac frontal la adresa colegilor din PSD! „Lași si nerecunăscători mai sunt unii. Făceau coadă înainte!” GALERIE FOTO
Codrin Ștefănescu este nemulțumit de atitudinea unor colegi din partid. Sursa foto - facebook

Trecut pe linie moartă după încarcerarea lui Liviu Dragnea, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu a lansat acum un atac frontal la adresa colegilor! Acesta nu a ezitat și le-a transmis oamenilor din partid că dau dovadă de lașitate, în cazul Sorinei Pintea.

Codrin Ștefănescu, atac frontal la adresa colegilor din PSD!

Mai mult de atât, Codrin Ștefănescu a ținut să le readucă aminte colegilor că în perioada în care Pintea era ministru al Sănătății, mulți dintre ei făceau coadă la ușa acesteia.

Conform lui Ștefănescu lideri importanți din PSD o rugau de zor pe Sorina Pintea să vină în județele lor pentru a-și face imagine.

„Lași si nerecunăscători mai sunt unii. Făceau coadă înainte!”

”Lași si nerecunāscātori mai sunt unii. Fāceau coadā la usa ei la minister. O implorau sā le vizeteze judetul. Sa taie o panglicā, sā se plimbe printre oameni, sā rosteascā o vorbā bunā despre ei.

Veniti si ne sustineti, spuneau! Avem nevoie de dvs! Azi, nu o mai cunoaste nimeni. Ba, mai mult: au suspendat-o!

Vā spun insā un lucru: nu toti membrii PSD sunt asa. Sunt câtiva doar, mereu aceiași!”, a scris Codrin Ștefănescu pe o rețea de socializare.

Postarea fostului secretar general al partidului a adunat în scurt timp aproape 100 de comentarii și câteva zeci de distriburi. Nu puțini au fost cei care le-au atras atenția membrilor importanți din partid.

„Vai si amar!!! D-le Ciolacu ati vandut partidul bucata cu bucata!!!”, „Cei care au suspendat-o, „suspendă” și voturile partidului. Adică, îl îngroapă de viu”.

„Nu mi place PSD ul lui Ciolacu, trebuie cineva cu carisma și Congres ca în 2010 când a ieșit Ponta! Asa e democratic”, „De asta o sa sfarsim rau daca nu ne trezim, ca am tot promovat lingai, parveniti. Am uitat de toti cei care sunt la greu, chiar daca la un moment dat au reprezentat partidul.

Sa nu uitam cat de repede am uitat de Dragnea, asa nu uitam ca aproape il renegam pe Iliescu, sa nu uitam ca l-am sacrificat pe Nastase…. Nu avem curaj sa fim uniti. Explicatia…sunt prea mic sa o cunosc in detaliu dar o banuiesc, caci am trait-o pe pielea mea la un nivel mai mic”, au scris oamenii

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×