Codrin Ștefănescu anunță „apocalipsa” după moțiunea de cenzură: „O să fie haos total!” Cere ca „trădătorii” să fie excluși din PSD

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 15:28
Codrin Ștefănescu anunță „apocalipsa” după moțiunea de cenzură: „O să fie haos total!” Cere ca „trădătorii” să fie excluși din PSD
Codrin Ștefănescu, reacție după moțiunea de cenzură *foto: digi24.ro

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a tunat după trecerea moțiunii de cenzură împotriva guvernului Dăncilă. Astfel, Codrin a anunțat că împotriva social-democraților s-au aliat foarte multe forțe, atât „vizibile” cât și „invizibile” pentru a da jos executivul Dăncilă.

Codrin Ștefănescu, despre moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă

Codrin Ștefănescu s-a arătat destul de sigur că urmează un haos, întrucât fiecare dintre partidele din opoziție își dorește câte ceva după această moțiune de cenzură: „Concret trebuie să îi anunțăm pe români că urmează haos. După declarațiile pe care le dă opoziția, Barna vrea anticipate, Ponta vrea guvern, Orban vrea să fie prim-ministru, va urma haos total. Sunt șapte partide, pentru că PNL e și PDL, care fiecare vrea să prindă ceva. O să fie haos total.”

Ștefănescu a vorbit și despre trădătorii din partid, care vor fi demiși după acest vot la moțiunea de cenzură, în special despre liderul TSD, Gabriel Petrea: „Nu înțeleg cum au venit atâtea trădări în PSD. Noi până acum eram PSD împotriva tuturor. Restul erau o alianță gigantică cu forțe vizibile și invizibile care s-au pus împotriva noastră. Vor trebui excluși! Cu siguranță! De exemplu, Gabriel Petrea a votat pentru moțiunea. Eu mă așteptam ca liderul TSD, cu care am lucrat foarte bine, să fie acum cu tot tineretul în campanie pentru candidatul PSD să voteze moțiunea făcută de PNL, PDL, PMP, USR, Ponta și Tăriceanu. El a zis pe holul parlamentului că nu era mulțumit de felul în care s-au discutat lucrurile, că nu a existat comunicare. Ar trebui discutat cu toți nemulțumiții.”

Codrin Ștefănescu, reacție după moțiunea de cenzură
Codrin Ștefănescu, reacție după moțiunea de cenzură *foto: antena3.ro

Codrin Ștefănescu crede că șansele Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale au crescut

Codrin Ștefănescu se arată optimist însă, înainte de alegerile prezidențiale, cu privire la șansele candidatului PSD: „Candidatul PSD este o victimă a acestei conspirații, iar românii iubesc victimele. Le vom spune că ‘dragi români, împotriva acestui candidat a fost toată lumea’”, a mai spus Ștefănescu, la Antena 3.

Astfel, fostul secretar general este în asentiment cu Viorica Dăncilă, care după moțiunea de cenzură a spus: „Vom intra în turul al doilea! Sâmbătă vom lansa candidatul oficial al partidului. Dacă ne reamintim, și în 2016 am fost în opoziție și am obținut un scor foarte mare”, spunea și Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×