Coaliția pentru Familie aduce acuze pentru boicotarea referendumului

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 19:08
Coaliția pentru Familie aduce acuze pentru boicotarea referendumului
Coaliția pentru familie aduce acuze

Coaliția pentru Familia tradițională a declarat că un boicot a fost organizat contra revizuirii Constituției. Coaliția și-a expus părerea despre proasta organizare și absenteismul la referendum pe un site de socializare, unde a transmis că evenimentul este al guvernului.

Referendumul și-a deschis urnele de votare în România în ziua de sâmbătă, 6 octombrie. Controversatul eveniment a adus în față trei tabere: tabăra celor care sunt pro schimbării Constituției, tabăra care este contra și tabăra oamenilor care consideră că acest referendum era ultima grijă a României.

Coaliția pentru Familie acuză boicotul

Într-un comunicat, Coaliția pentru Familie a expus o părere vehementă asupra proastei organizări a referendumului, dar în special a boicotului. ”Comitetul de Inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetățenilor privind revizuirea art. 48 alin.

(1) din Constituția României, analizând datele existente până la acest moment pentru fiecare județ, precum și informațiile comunicate de cetățenii implicați în susținerea acestui demers, semnalăm evidența dovedită a faptului că ne aflăm în fața unui boicot generalizat al tuturor partidelor politice care au votat în Parlament legea de revizuire a Constituției României, ce face obiectul prezentului Referendum.

Pentru toți cei care au afirmat în mod fals, într-o campanie de dezinformare fără precedent de la Revoluția din 1989, că acest Referendum este al Partidului Social Democrat și al liderului său, Liviu Dragnea, devine acum evidentă, prin boicotul realizat la nivelul întregii țări de către PSD, falsitatea acestor afirmații. Acesta este dovedit și prin maniera superficială și neprofesionistă în care Referendumul a fost organizat, astfel încât nici măcar date elementare privitoare la obiectul referendumului nu au fost comunicate publicului românesc.

Trebuie să înțelegem că ne aflăm în situația în care toate îndemnurile la vot ale bisericilor și cultelor creștine din România sunt boicotate de partidele politice, în ciuda declarațiilor oficiale ale liderilor politici ale acestora. Campania masivă de dezinformare a întregului corp electoral român este dusă și astăzi, prin vectori politici, administrativi și mediatici, aflați sub influența partidelor politice.

Atragem atenția partidelor politice că cetățenii români sunt primii care au înțeles acest boicot politic, transmițându-ne efectele sale din fiecare județ din țară, fiind evidentă pentru toată lumea falsitatea declarațiilor publice ale liderilor în raport cu modul în care partidele au acționat în realitate.

Facem un ultim apel să înceteze imediat acest boicot politic generalizat la nivelul întregii țări, pentru că el este îndreptat direct și în primul rând împotriva creștinilor din România.

Comitetul de Inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetățenilor privind revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituția României”, a scris Coaliția pentru Familie pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×