Clipe grele pentru mama lui Marcel Toader: ”Nu m-am gândit să pierd așa o bunătate de copil”

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/08/2019, 18:14
Clipe grele pentru mama lui Marcel Toader: ”Nu m-am gândit să pierd așa o bunătate de copil”
Mama lui Marcel Toader, doamna Rădița a povestit cum a aflat că fiul ei a încetat din viață. Sursa foto: kanald.ro

Marcel Toader a murit la vârsta de 56 de ani după ce a suferit stop cardiorespirator sâmbătă, 3 august când se afla în vizită la avocatul său în Periș, județul Ilfov. Mama afaceristului nu își poate reveni după pierderea suferită. 

Mama lui Marcel Toader nu-și revine din șoc. Cine i-a dat vestea morții fiului ei

Mama lui Marcel Toader, Rădița nu îȘi poate reveni din șocul pierderii fiului ei. Femeia în vârstă de 80 de ani spune că mai mulți apropiați s-au ferit să îi dea vestea morții lui Marcel Toader. Cea care a înștiințat-o pe mama afaceristului a fost o nepoată. „Eram sâmbătă după-amiază acasă şi m-a sunat nepoata. Am dat şi eu telefon după ce m-a sunat nepoata. A sunat, dar nu a răspuns nimeni. Am aşteptat puţin pentru că am crezut că mă sună.”, potrivit spynews.ro.

Ulterior, doamna Rădița a povestit că a aprins televizorul unde a văzut că Marcel a făcut infarct și a murit, dar nu i-a venit să creadă. „Am aşteptat să apară şi al doilea scris am zis că este adevărat. Am avut înţepături în tot corpul, am zis că nu se poate.”, a povestit mama afaceristului. Femeia a plecat acasă la o vecină care nu a îndrăznit să-i spună nimic, apoi Raluca, mama lui Maximilian (nepotul ei a sunat-o și i-a spus că a murit Marcel. „Nu m-am gândit să pierd aşa o bunătate de copil, m-a dus la toţi medicii. Când a fost în Franţa mi-a trimis medicamente. Avea grijă de mine.”, a mai spus doamna Rădița.

Tatăl lui Marcel Toader a murit în 2007 în urma unui infarct
Marcel Toader va fi înmormântat în comuna Cumpăna, județul Constanța alături de tatăl lui, decedat tot în urma unui infarct. Sursa foto: click.ro

Doamna Rădița a povestit despre ziua în care și-a auzit fiul ultima dată

„Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine și să nu-i duc grija. Mi-a zis că era obosit că a lucrat la o piscină și era soare”, a spus mama lui Marcel Toader, potrivit libertatea.ro. Trupul neînsuflețit al fostului rugbist va fi dus marți la Constanța unde va fi înmormântat în comuna Cumpăna, alături de tatăl său.

„Mâine îl scoate de la autopsie și îl duce ori la o biserică, ori la o capelă. Și marți venim cu el aici, la Constanța. Îl ducem la Cumpăna. A avut aceeași soartă ca tatăl lui”, a explicat doamna Rădița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×