Marcel Toader are probleme de sănătate! ”A stat lângă mine toată noaptea”

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
13/07/2018, 12:06
Marcel Toader are probleme de sănătate! ”A stat lângă mine toată noaptea” GALERIE FOTO
Marcel Toader are probleme de sănătate

Pe lângă probleme financiare și cele în dragoste, Marcel Toader are acum și probleme de sănătate! Vedeta a mărturisit că trebuie să suporte o intervenție chirurgicală la inimă! Toate trec mai ușor însă deoarece are lângă el o femeie pe care o apreciază enorm. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Există o femeie care e liantul tuturor oamenilor cu care petrec timp. Este liantul lucrurilor bune care se întâmplă în jurul meu. Este o femeie extraordinară. Lizeta ( avocata Lizeta Oprea, n.r.) a stat lângă mine cât am stat internat, fără să-i cer, a stat lângă mine toată noaptea. Mi-a adus apă la pat. După ultimii patru ani, după ultima cănicie am decis să intru într-o reparaţie capitală. Acum şase ani, când am avut infarctul, din cauză că am ajuns târziu la spital, inima a suferit foarte mult.

Citește și Gabriela Cristea încă se judecă cu Marcel Toader! Ce vrea vedeta de la fostul soț! 

C itește și Cum arată fiul lui Marcel Toader! Model în devenire! 

Marcel Toader are probleme de sănătate și trebuie să se opereze

Mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile. M-am decis să nu mă mai supere nimeni şi să nu mă mai supăr”, a transmis Toader.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×