Clipe de groază pentru o cântăreață de muzică populară! A căzut cu liftul în gol 4 etaje, la mall

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/01/2019, 11:37
Clipe de groază pentru o cântăreață de muzică populară! A căzut cu liftul în gol 4 etaje, la mall
O cântăreață de muzică populară a căzut în gol cu liftul, la un centru comercial!

O interpretă de muzică populară a trecut prin câteva clipe groaznice. Aceasta a căzut 4 etaje în gol cu liftul dintr-un centru comercial. Din păcate, în urma incidentului administrația centrului comercial a alungat-o din birou când femeia a cerut explicații.

În urma impactului, artista s-a ales cu câteva răni ușoare, dar și cu o sperietură imensă. Femeia, în disperarea de a se salva, a început să apese pe toate butoanele platformei, însă fără nicio rezolvare.

Adriana Ochișanu, cântăreață de muzică populară, s-a prăbușit 4 etaje în gol cu liftul

Adriana Ochișanu, solistă de muzică populară, a tras o sperietură soră cu moartea! Aceasta, aflată în filtul unui centru comercial din Capitală, s-a prăbușit 4 etaje în gol.

Adriana Ochișanu, interpretă de muzică populară
Adriana Ochișanu, interpretă de muzică populară

Incidentul s-a produs în după-masa zilei de 2 ianuarie. Aceasta a povestit că în timp ce dorea să urce cu liftul, s-a blocat, iar mai apoi a căzut în gol.

Adriana Ochișanu, cântăreața de muzică populară care a căzut în gol cu liftul 4 etaje
Adriana Ochișanu, cântăreața de muzică populară care a căzut în gol cu liftul 4 etaje

„Am început să apăs toate butoanele, nici o reacţie. Iarăşi am început să le apăs şi tot aşa am încercat de mai multe ori. După care am apăsat soneria în caz de urgenţă. Am apăsat de vreo cinci ori câte vreo zece secunde. La un moment dat s-a pornit liftul şi s-a stins lumina şi cu o viteză mare, şi-a luat o viteză în jos”, a povestit artista Adriana Ochișanu, pentru publika.md.

Adriana Ochișanu, nora maestrului Nicolae Botgros

Adriana Ochișanu a povestit pentru Timpul.md cum este să fii nora celebrului Nicolae Botgros. „Tot timpul mi se pune această întrebare. Da, desigur a fost nu tocmai uşor. Făcând parte dintr-o dinastie de muzicieni, evident că am fost supusă anumitor teste. Şi împărtăşind şi eu aceeaşi meserie, am fost mereu în vizor, iar criticile au fost destul de dure la adresa mea. Dar, de regulă, sunt nişte critici constructive şi benefice. De altfel, domnul Botgros şi Cornel sunt primii examinatori ai mei, atunci când lansez o melodie sau particip la vreun spectacol. Ei ştiu ce e mai bine pentru mine, de aceea am încredere totală în ei.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×