Un lift a căzut în gol la Spitalul Județean de Ugență din Craiova

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/10/2018, 08:29
Un lift a căzut în gol la Spitalul Județean de Ugență din Craiova
Un lift de la Spitalul Județean de Urgență din Craiova a căzut în gol

Un lift de la Spitalul Județean de Urgență din Craiova a căzut în gol. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în timpul incidentului. De asemenea, astfel de întâmplări nefericite au mai avut loc în spitalele din România. În luna septembrie a acestuia an, alt lift a căzut în gol. Incidentul s-a petrecut într-o maternitate din Ploiești, iar mai multe mame se aflau în interior.

Acestea mergeau spre camera unde se aflau bebelușii lor, pentru a-i putea alăpta. „Liftul nostru, care e cu însoțitor, a avut un incident minor. Nu s-a oprit unde trebuia. Nu au fost incidente. Firma care trebuia să se ocupe și să aibă în întretinere liftul 24 de ore din 24 a fost notificată să vină să spună să spună ce s-a întâmplat”, a specificat directorul Maternității din Ploiești.

Lift căzut în gol la Spitalul Județean din Craiova

Un lift a căzut în gol împreună cu persoanele ce se aflau înauntru la fața locului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă a produs o sperietură mare pentru cei de la Spitalul Județean de Urgență al Craiovei. Acesta s-a oprit între etaje, iar mai apoi a căzut de la etajul 9 la etajul 7. Din cauza acestui incident, liftul a rămas blocat până la rezolvarea tehnică a problemei. Impactul nu a produs răni grave victimelor, deși toate cele trei persoane aflate în liftul în picaj acuză dureri de spate.

„Un lift de persoane, din acela mic, a căzut în gol de al etajul nouă la etajul șapte. S-a oprit la etajul șapte după care a coborât, din punct de vedere tehnic, în stare normală. Din cauza acestui incident liftul a fost blocat. Conducerea spitalului a luat această decizie înainte să ajungă un inspector acolo. Se vor face verificări în acest caz. Legat de victime, au fost trei persoane care au acuzat ceva dureri de spate, dar nu sunt în stare gravă”, a declarat inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă din Dolj, Cătălin Mohora, notează jurnalulolteniei.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×