Claudiu Năsui (USR) anunță că Iohannis îl va numi premier tot pe Orban: ”Ne-a spus că poate foarte bine conduce și prin telefon și video-conferințe”

Adrian Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/03/2020, 15:05
Claudiu Năsui (USR) anunță că Iohannis îl va numi premier tot pe Orban: ”Ne-a spus că poate foarte bine conduce și prin telefon și video-conferințe”
Claudiu Năsui/ Foto: Facebook

Vicepreședintele USR, deputatul Claudiu Năsui, a afirmat, într-o postare pe Facebook, că din discuția conducerii partidului cu președintele Iohannis a reieșit că acesta intenționează să-l nominalizeze tot pe Ludovic Orban, în pofida faptului că acesta este în autoizolare, fiind suspect că a contractat coronavirusul.

Votul pentru Orban, posibil mâine

”Decizia pe care înțelegem că o va lua domnul Iohannis este să-l nominalizeze încă o dată pe domnul Orban, deși acesta este, mai nou, izolat la domiciliu. Domnul Iohannis ne-a spus că poate foarte bine conduce și prin telefon și video-conferințe”, a scris Claudiu Năsui.

Acesta a precizat că președintele și-ar dori ca votul de învestire al noului guvern să fie dat chiar în cursul zilei de mâine.

Vom avea încă o premieră în România. Nu doar două propuneri de premieri care se retrag înainte de votul de învestitură, unul cu doar 10 minute înainte, ci învestirea unui premier absent din motive de auto-izolare”, constată Năsui.

Acesta a acuzat PNL că, prin faptul că a pus jocurile politice deasupra interesului național, a creat o problemă de funcționarea întregului  stat.

Nu mai este momentul pentru alegeri anticipate. România are un stat extrem de centralizat, iar fără conducere centrală deciziile nu se pot lua”, a scris Năsui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×