Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, schimbat din funcție de Liviu Dragnea! Liderul PSD a făcut anunţul

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 09:43
Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, schimbat din funcție de Liviu Dragnea! Liderul PSD a făcut anunţul GALERIE FOTO
Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, schimbat din funcție de Liviu Dragnea!

Claudiu Manda va fi schimbat din funcția de președinte al Comisiei parlamentare pentru controlul SRI dacă va candida la alegerile europarlamentare. Anunțul despre viitorul politic al soțului Liei Olguța Vasilescu a fost făcut chiar de președintele PSD, Liviu Dragnea.

Claudiu Manda, schimbat din funcție de Liviu Dragnea! Ce îl nemulțumește pe liderul PSD

Liviu Dragnea a vorbit, la Călărași, despre indentificarea unui alt parlamentar PSD care să preia conducerea Comisiei de la Manda. „Odată ce Claudiu Manda îşi doreşte să fie candidat şi dacă va fi acceptat de Comitetul Executiv Naţional cred că trebuie să predea ştafeta de la această comisie şi să identificăm un coleg care să preia activitatea comisiei. Nu poţi să te ocupi şi de campania electorală şi pentru tine şi pentru partid şi de comisia de control a SRI. Nu că nu ar putea lucra împreună, dar totuşi, zic, să fie separat”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a sugerat și că este nemulțumit de activitatea Comisiei parlamentare pentru controlul SRI în mandatul lui Claudiu Manda. „Mi-aş fi dorit şi încă îmi doresc ca această comisie să scoată mai multe lucruri la iveală, pe de o parte. Pe de altă parte, sunt acolo, din câte am auzit, informaţii, declaraţii, documente, nu ştiu, cred că şi reclamaţii, habar n-am, care nu sunt cunoscute publicului. Şi dacă este nevoie să se modifice regulamentul sau orice altceva este nevoie pentru a fi cunoscute de publicul larg, adică să ştim şi noi ce s-a vorbit acolo, eu voi sprijini acest demers şi cred că trebuie să se întâmple”, a subliniat Dragnea.

Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, schimbat din funcție de Liviu Dragnea!
Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, schimbat din funcție de Liviu Dragnea!

Mesajul lui Claudiu Manda

Claudiu Manda a admis că va pleca de la conducerea Comisiei dacă CExN ak PSD îi va aproba candidatura pe listele pentru Parlamentul European, dar susține că nu a discutat despre acest subiect cu Liviu Dragnea.

„Nu am avut o discuţie în acest sens. Rămâne să avem CExN al PSD în care să vedem lista de candidaţi, apoi, sigur, vom vedea care sunt colegii care să preia din atribuţiile mele şi poate şi ale altor colegi parlamentari care vor fi pe lista de candidaţi la europarlamentare”, a afirmat Manda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×