Liviu Dragnea, dezlănţuit în timpul unui discurs: „Cine e Dacian Cioloş? Are ceva tupeu băiatul ăsta”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/03/2019, 14:27
Liviu Dragnea, dezlănţuit în timpul unui discurs: „Cine e Dacian Cioloş? Are ceva tupeu băiatul ăsta” GALERIE FOTO
Liviu Dragnea, dezlănţuit în timpul unui discurs

Luni, Liviu Dragnea s-a dezlănțuit în timpul unui discurs în cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc după ședința Biroului Permanent Național al PSD. Liderul social-democraților a vorbit despre studiul realizat de BNR cu privire la efectele OUG 114/2018, despre salariile magistraților, drepturile de pensie și Cioloș.

Liviu Dragnea s-a dezlănțuit în timpul unui discurs

  • „Am sprijinit creșterea de salarii pentru magistrați, drepturile de pensie și am făcut cât am putut pentru a avea o administrație care să îi protejeze pe judecători de toate abuzurile. Faptul că au fost multe dosare deschise din oficiu împotriva unor judecători de toate abuzurile. Faptul că au fost multe dosare deschise din oficiu împotriva unor judecători pe deciziile date mie mi se pare o mare gravitate. Voi face tot ce ține de mine ca judecătorii să ajungă la un nivel de decizie care să nu mai fie afectată de niciun serviciu secret sau mijloc de șantaj. Afirmații pot face multe, dar nu au acoperire. Care justiție să fie subordonată?
  • Despre Facebook, care a suspendat 31 de conturi care aveau legătură cu PSD, mesaje pro PSD, am auzit știrea, dar nu știu detalii, dar poate să închidă tot PSD-ul, că vorbim despre Dumnezeu.
Liviu Dragnea, dezlănţuit în timpul unui discurs:
„Cine e Dacian Cioloş? Are ceva tupeu băiatul ăsta”
  • Nu am auzit vorbindu-se asta. La miniștri e foarte simplu. Să transmită toate pronctele din programul de guvernare pentru a putea promova aceste realități în opinia publică. Nu este vorba despre nicio remaniere.
  • Cine e Dacian Cioloș? Are ceva tupeul băiatul ăsta. Trebuie să răspundă dacă are legătură cu niște servicii. Este o tactică securistă la Cioloș. Dacian, nu ține. În România sunt masoni și securiști.
  • Nu sunt probleme în coaliție, suntem într-o relație foarte bună. Când lucrezi împreună, nu îți dat feedback de la unul la altul. Toți am venit cu propuneri concrete. Vom discuta cu perimierul.
  • Tăriceanu mi-a spus un lucru firesc..Ministrul Justiției este asumat de PSD, deci nu poate să impună să fie păstrat sau remaniat. Ața e corect, așa s-a construit coaliția.
  • Sper ca luna martie să fie ultima în care mai discutăm despre aceste subiecte parazite. Premierul vrea ca subiectul să fie închis, sper să aibă o întâlnire bună cu Timmermans. Sper să aibă o discuție cu Comisia, să închidem această dezbatere.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×