Claudia Pavel, despre relația cu Smiley: „Mă sunau fanele lui şi mă înjurau că le-am furat gagicul!”

Dan Stancu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 18:46
Claudia Pavel, despre relația cu Smiley: „Mă sunau fanele lui şi mă înjurau că le-am furat gagicul!” GALERIE FOTO
Claudia Pavel, relație în secret cu Smiley?

Multă lume a crezut că au fost împreună acum zece ani. După un deceniu, Claudia Pavel face lumină în ceea ce privește relația ei cu Smiley. „Am avut un succes nebun împreună!”, a spus diva, care a dat mai multe amănunte într-un interviu recent.

Claudia Pavel vorbește despre relația cu Smiley. Ce a fost între ei

„A fost o perioadă de care sunt foarte mândră, am avut mare succes. Hit după hit a ieşit, dar relaţia noastră s-a oprit cam acolo şi la o prietenie, strânsă de altfel pentru că atunci când petreci atât de mult timp cu oamenii este inevitabil să fie aşa”, a povestit Claudia Pavel pentru VIVA!.

„Relaţia noastră era strict colegială şi artistică, erau nişte oameni cu care împărtăşeam aceeaşi pasiune nebună pentru muzică şi asta ne-a adus împreună. DupĂ care, fiecare a mers pe drumul lui. Moga şi-a făcut DeMoga (nr. casă de producţie), Smiley – HaHaha Production, eu am mers pe drumul meu. Lucrurile au evoluat pentru fiecare dintre noi. Dar spun cu mâna pe inimă că între mine şi Smiley nu a fost nimic altceva”, a insistat vedeta.

Claudia Pavel a vorbit despre relația ei cu Smiley.
Claudia Pavel a vorbit despre relația ei cu Smiley.

Probleme cu fanele artistului

Claudia Pavel nu a scăpat de problemele cu fanele lui Smiley, chiar dacă între ei nu era decât o relație de prietenie. „Îţi dai seama că nu aveam de ce să nu spunem nici unul dintre noi. Eram doi copii, chiar ar fi fost ceva mişto între noi dacă era să fie, dar nu a fost vorba despre genul ăla de relaţie. Îmi amintesc că în vremea aia mă sunau fanele lui şi mă înjurau la telefon că le-am furat gagicul. Şi îi ziceam – Doamne, Smiley, mă sună fetele că sunt îndrăgostite de tine şi sunt supărate pe mine că cică suntem combinaţi”, a mai spus ea.

Claudia Pavel a ținut să precizeze că nu amestecă niciodată viața personală cu cea profesională: „Mai sunt şi cazuri fericite, vezi Andreea Bănică şi soţul ei, dar eu personal n-am putut să le combin. Mi se pare că dacă termini o relaţie cu cineva e foarte greu să mai continui relaţia profesională”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×