Ce mașină conduce Smiley! E singurul proprietar în România al acestui bolid de 30.000 de euro

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/03/2019, 15:42
Ce mașină conduce Smiley! E singurul proprietar în România al acestui bolid de 30.000 de euro GALERIE FOTO
Smiley conduce o mașină de lux

Este unul dintre cei mai iubiți și bine cotați artiști de la noi. Hiturile sale intră de fiecare dată în topul difuzărilor celor mai importante posturi de radio din România. De asemenea, cu fiecare videoclip, înregistrează vizualizări record.

Ce bolid de lux conduce Smiley

Te-ai întrebat vreodată ce mașină conduce Smiley? Cunoscutul artist defilează pe străzile din țară și din București, la volanul unui autoturism de lux, pe măsura unuia dintre cei mai bogați cântăreți de la noi. Recent, Smiley le-a prezentat fanilor săi noua sa „bijuterie”.

Este vorba despre o superbă mașină tip hibrid, colorată într-un roșu aprins. Smiley este extrem de mândru de autoturismul său și pe bună dreptate. Cel puțin pentru moment, nimeni nu mai deține un astfel de model în România.

Cât costă bolidul lui Smiley
Cât costă bolidul lui Smiley

Smiley are un nou motiv de mândrie. Este unicul proprietar român al acestui autoturism

Cum o astfel de mașină nu este disponibilă pe teritoriul țării noastre, Smiley a fost nevoit să o comande de la un renumit constructor auto bavarez. Iar prețul a fost pe măsură. Pentru noul său autoturism, cunoscutul artist a trebuit să scoată din buzunar aproape 30.000 de euro.

Mândru nevoie mare de noua sa achiziție, Smiley a ținut să le arate fanilor autoturismul său hibrid. S-a pozat în timp ce spăla parbrizul și a postat fotografia pe contul personal de Facebook, cu un mesaj sugestiv.

Curățenia de după drumurile din weekend” , a scris Smiley pe respectiva rețea de socializare, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Internauții au lăsat diverse comentarii, care mai de care mai amuzante. „Din cauza drumurilor noastre „minunate” si nu se merita sa iei o asemenea masina! Nu ai ce face cu ea la noi! Dar asta e parerea mea,tu sa o stapanesti sanatos,fara evenimente si mereu drum intins!!!” , este doar unul dintre mesajele transmise de utilizatori în dreptul fotografiei lui Smiley.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×