Alexandra Căpitănescu, fetița care l-a impresionat pe Smiley la Românii au Talent! Cum a reacționat artistul

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/03/2019, 11:30
Alexandra Căpitănescu, fetița care l-a impresionat pe Smiley la Românii au Talent! Cum a reacționat artistul GALERIE FOTO
Tânăra de 15 ani care i-a uimit pe jurații de la Românii au Talent

Vineri seară a avut loc o nouă ediție de senzație a emisiunii Românii au Talent. Show-ul de talente produs de Pro TV nu încetează să-i suprindă pe telespectatori cu evoluțiile uimitoare ale concurenților. Și anul acesta, competiția pentru cel mai talentat român se anunță de-a dreptul acerbă.

O tânără de 15 ani i-a lăsat mască pe jurați

Alexandra Căpitănescu este o tânără de doar 15 ani, care a reușit să-i impresioneze pe jurații emisiunii cu vocea sa fermecătoare. Și nu doar membrii juriului au fost cuceriți de vocea puștoaicei. Când a auzit-o cântând, Smiley a avut o reacție care vorbește de la sine.

Cunoscutul artist și prezentator al show-ului Românii au Talent, alături de Pavel Bartoș, a fost atât de impresionat de prestația Alexandrei, încât a anunțat că și-ar dori să o aibă în echipa sa de la Vocea României.

Smiley a fost impresionat de prestația tinerei
Smiley a fost impresionat de prestația tinerei

Alexandra Căpitănescu a făcut senzație la Românii au Talent

Tânăra a ales să interpreteze o piesă celebră din repertoriul lui Janis Joplin, iar membrii juriului au fost de-a dreptul fascinați de calitățile sale vocale. Și asta nu e tot. Alexandra a avut o prezență scenică ce le-ar putea face invidioase chiar și pe marile staruri ale muzicii.

„Reușea să transmită cu toată ființa ei și era în lumea ei. Sunt puțini oameni cărora nu le pasă de public” , a reacționat Mihai Petre. Chiar și cel mai exigent jurat a fost extrem de impresionat de vocea tinerei.

De îndată ce Alexandra a terminat de cântat, Smiley a intrat în scenă pentru a-i transmite un mesaj cu care a luat-o prin surprindere. „Bun venit în echipa mea” , a spus cunoscutul artist, făcând referire la Vocea României, show-ul în cadru căruia este antrenor. „M-am întors si am apăsat de nu știu câte ori pe buton” , a mai spus co-prezentatorul de la Românii au Talent. Alexandra a primit patru de da din partea juraților și va merge în etapa următoare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×