Claudia Pavel de la Ferma, la un pas să ajungă victima lui Matteo Politi! Cum a scăpat de medicul fals

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/03/2019, 19:24
Claudia Pavel de la Ferma, la un pas să ajungă victima lui Matteo Politi! Cum a scăpat de medicul fals GALERIE FOTO
Cream a fost eliminată recent din competiția Ferma

Claudia Pavel a fost la un pas să devină pacienta falsului chirurg Matteo Politi. Cunoscuta cântăreață, care a putut fi urmărită recent în cadrul show-ului Ferma, transmis de Pro TV,  a făcut mărturisiri surprinzătoare.

Cum a fost „Cream” aproape să devină victima falsului medic

Totul a pornit de la câteva poze postate de Claudia Pavel pe contul său personal de Facebook. În respectivele fotografii, cântăreața apare alături chiar de Matteo Politi, falsul medic italian. Potrivit informațiilor, Claudia a fost foarte aproape să devină victima așa-zisului chirurg, întrucât urma să fie imaginea acestuia.

Cream a mers împreună cu sora sa Paula în cabinetul falsului medic și au făcut împreună câteva fotografii. Colaborarea nu s-a mai concretizat însă, întrucât Claudia Pavel a semnat cu Pro TV, pentru Ferma.

Ce spune Claudia Pavel despre falsul medic italian
Ce spune Claudia Pavel despre falsul medic italian

Claudia Pavel a trecut printr-o experiență neplăcută cu un medic estetician

În trecut, Claudia Pavel a fost pacienta doctorului Lascăr și a trecut printr-o experiență neplăcută, întrucât acesta i-a greșit operația. „ Am avut o problemă legată de doctorul Lascăr, care are diplomă, și cu toate astea tot a greșit operația. Dumnealui a declarat, după ce l-au luat jurnaliștii la întrebări, că una din trei operații este un eșec. Nu mai vreau să-mi fac nimic. Vreau să îmbătrânesc frumos, cu decență. Sigur că da, o ajustare ajută, însă eu mizez foarte mult pe sport. Cred că sportul ajută cel mai mult la menținerea tinereții. Și mâncarea” ,a  mărturisit cântăreața.

Întrece orice limită a imaginației. Nu mi-a dat niciodată de bănuit. Tu când te duci la doctor ceri diploma? Eu pe acest medic l-am întâlnit la EuroMedical Clinic. Mi-a fost prezentat ca fiind un doctor veridic. Niciodată nu m-aș fi gândit… Nu am apucat să lucrăm împreună. El își dorea o colaborare, însă eu am plecat la «Ferma» și când m-am întors, am aflat toate astea. Îmi pare rău că există așa ceva. E de domeniul fantasticului” , a spus Cream, referitor la falsul medic italian.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×