Circa 60 de copii și bătrâni mor de foame în Teleorman, în izolare: ”Nu e o glumă”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
25/03/2020, 10:59
Circa 60 de copii și bătrâni mor de foame în Teleorman, în izolare: ”Nu e o glumă”
Circa 60 de copii și bătrâni mor de foame în Teleorman, în izolare: ”Nu e o glumă”. Sursa foto: Hepta.ro

Violeta Zaharia, fondatoarea Asociației „Un pas spre Educație“, face un apel disperat către persoanele fizice sau juridice care pot ajuta perioada aceasta mai mulți copii și bătrâni din județul Teleorman care din cauza izolării mor efectiv de foame.

Copiii și bătrâni din două localități din județul Teleorman nu au nimic de mâncare, în izolare

Izolarea pentru răspândirea coronavirusului pe teritoriul țării creează numeroase probleme în mediul rural din județul Teleorman unde aproximativ 60 de copii și bătrâni nu au absolut nimic de mâncare. Oamenii care înainte lucrau cu ziua acum sunt nevoiți să stea în locuințe, dar din nefericire trăiesc de la o zi la alta.

Mulți dintre copiii din localitățile Ciuperceni și Poiana sunt premianți la școală și erau crescuți și sprjiniți de părinți zilieri care acum nu mai pot face nici măcar asta. Violeta Zaharia trage un puternic semnal de alarmă prin intermediul Asociației „Un pas spre Educație” și le cere oamenilor ajutorul.

„Situația e groaznică. Mulți dintre ei erau zilieri și acum, cu situația asta nici asta nu mai au, săracii. Trebuie ajutați urgent și nu e o glumă”, a spus Violeta Zaharia, relatează liberinteleorman.ro.

Circa 60 de copii și bătrâni mor de foame în Teleorman, în izolare: ”Nu e o glumă”. Sursa foto: liberinteleorman.ro
Circa 60 de copii și bătrâni mor de foame în Teleorman, în izolare: ”Nu e o glumă”. Sursa foto: liberinteleorman.ro

Sprijin financiar pentru copiii și bătrâni din Teleorman în plină pandemie de coronavirus

Fondatoarea Asociației face un apel disperat către toate persoanele fizice, juridice sau ONG-uri care pot sprijini acești oameni din județul Teleorman care nu au nimic de mâncare.

Oamenii au nevoie urgentă de alimente, iar oricine poate dona o sumă cât de mică în contul Asociației: RO75BTRLRONCRT0485706601. 

Banii strânși vor fi folosiți pentru cumpărarea de orez, făină, zahăr, ulei și orice mai este necesar oamenilor izolați în case din cauza coronavirusului.

60 de copii și bătrâni, izolați în case din cauza COVID-19 nu au de mâncare
Violeta Zaharia, apel disperat pentru oamenii din Teleorman care nu au nimic de mâncare. Sursa foto: liberinteleorman.ro

Voluntarii sunt cei care se vor ocupa de achiziționarea produselor. De asemenea, cei care doresc să discute direct cu președintele Asociației o poate contacta pe Violeta Zaharia la numărul de telefon: 0769653045.

„Noi, cei de la asociație, suntem dispuși să mergem și să le cumpărăm cele necesare și să le ducem acolo personal, dar nu putem să privim impasibili. E groaznic!, a completat Violeta Zaharia, potrivit sursei menționate anterior.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×