Cine sunt ucigașii vicoveanului Florin Pitic, ucis la Londra, într-o stație de metrou! Călăii sunt tot români

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 16:22
Cine sunt ucigașii vicoveanului Florin Pitic, ucis la Londra, într-o stație de metrou! Călăii sunt tot români GALERIE FOTO
Ucigașii vicoveanului Florin Pitic sunt tot români

Cei doi tineri care l-au ucis pe vicoveanul Florin Pitic într-o stație de metrou din Londra sunt tot români, ambii în vârstă de 23 de ani, din comuna vasluiană Zorleni. Aceștia au fost arestați de autoritățile britanice după ce l-au bătut până l-au lăsat fără suflare pe tânărul plecat în străinătate să ducă un trai mai bun.

Cine sunt ucigașii vicoveanului Florin Pitic

„Ancheta este în curs de desfășurare și în acest stadiu nu au existat arestări. Suntem în faza incipientă a investigației noastre și aș îndemna pe oricine a asistat la ceea ce s-a întâmplat sau la evenimentele care au condus la aceasta să ne contacteze cât mai curând posibil. Ar putea să dețină informații vitale despre evenimentele tragice”, au transmis anchetatorii britanici la scurt timp după crima din stația de metrou Queensbury, din Londra.

Ulterior, polițiștii i-au identificat pe criminali și i-au arestat. Este vorba despre doi tineri români, ambii cu vârsta de 23 de ani, din localitatea vasluiană Zorleni. Aceștia l-au bătut fără milă pe Florin Pitic, iar tânărul de 20 de ani a căzut și s-a lovit grav la cap. A fost transportat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Loviturile i-au fost fatale, mai ales că tânărul mai avea traumatisme mai vechi la cap, în urma unei căderi accidentale dintr-un copac.

Eu sunt presupușii ucigași ai lui Florin Pitic
Eu sunt presupușii ucigași ai lui Florin Pitic

Tânărul, ucis într-o stație de metrou din Londra

Florin se întorcea de la petrecerea organizată de un prieten cu ocazia aniversării zilei de naștere în momentul în care a fost atacat de cei doi compatrioți. Românul care a fost omorât în bătaie într-o stație de metrou din Londra era din localitatea suceveană Vicovu de Sus și plecase să muncească în Marea Britanie.

Tânărul a fost snopit în bătaie de cei doi criminali, care au fugit de la fața locului abia când au văzut că Florin nu mai mișcă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×