Caz uluitor în Londra! Un român a fost omorât în bătaie într-o stație de metrou

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
11/03/2019, 14:07
Caz uluitor în Londra! Un român a fost omorât în bătaie într-o stație de metrou GALERIE FOTO
Un român a fost omorât în bătaie într-o stație de metrou din Londra

Caz uluitor în Londra! Un român plecat la muncă în Marea Britanie a fost omorât în bătaie într-o stație de metrou. Tânărul de 20 de ani se întorcea de la ziua unui prieten în momentul în care a fost snopit în bătaie de mai mulți agresori, care au fugit abia în momentul în care au văzut că acesta nu mai mișcă.

Un român a fost omorât în bătaie într-o stație de metrou din Londra

Românul care a fost omorât în bătaie într-o stație de metrou din Londra era din localitatea suceveană Vicovu de Sus și plecase să muncească în Marea Britanie. În vârstă de 20 de ani, Florin Pitic se întorcea de la o petrecere pe care o dăduse unul dintre prietenii lui cu ocazia zilei de naștere. Florin a fost luat la bătaie de mai mulți indivizi în stația de metrou Queensbury, iar aceștia s-au oprit doar când tânărul a căzut la pământ și nu s-a mai mișcat.

Echipajul medical care a sosit la fața locului a încercat să îl resusciteze și l-a transportat de urgență la unul dintre spitalele din Londra. Din păcate, medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Loviturile i-au fost fatale, mai ales că tânărul mai avea traumatisme mai vechi la cap, în urma unei căderi accidentale dintr-un copac. În comunitatea de suceveni din Londra circulă zvonul că cei care l-au omorât pe Florin ar fi tot români.

Atacul a avut loc în stația Queensbury din Londra
Atacul a avut loc în stația Queensbury din Londra

Ce spun autoritățile londoneze după moartea românului

O declarație relevantă care să ajute autorităție londoneze să rezolve acest caz o poate da prietenul lui Florin, care a fost martorul scenei tragice de la stația de metrou din Londra. Din spusele localnicilor din Vicovu de Sus, tânărul a mai avut doi frați care au murit în Germania, tot în împrejurări violente.

„Ancheta este în curs de desfășurare și în acest stadiu nu au existat arestări. Suntem în faza incipientă a investigației noastre și aș îndemna pe oricine a asistat la ceea ce s-a întâmplat sau la evenimentele care au condus la aceasta să ne contacteze cât mai curând posibil. Ar putea să dețină informații vitale despre evenimentele tragice”, au transmis anchetatorii londonezi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×