„La revedere, frate!” Ce au făcut colegii de trupă a lui Keith Flint la scurt timp după moartea acestuia

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/03/2019, 15:06
„La revedere, frate!” Ce au făcut colegii de trupă a lui Keith Flint la scurt timp după moartea acestuia GALERIE FOTO
Dispariția solistului Prodigy șocat lumea muzicii

O veste tristă a îndoliat astăzi lumea muzicii. Keith Flint, solistul celebrei trupe The Prodigy a murit la 49 de ani. Artistul a fost găsit fără suflare luni dimineață, în locuința sa din Essex. Polițiștii au demarat deja o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au provocat decesul

Colegii de trupă au transmis un mesaj emoționant

Tragica veste a luat prin suprindere pe toată lumea, inclusiv pe membrii trupei The Prodigy care s-au arătat de-a dreptul șocați că prietenul și colegul lor nu mai este printre noi. Mai mult decât atât, aceștia au transmis un mesaj emoționant prin intermediul unei rețele de socializare.

Suntem șocați și extrem de triști să vă anunțăm că fratele și cel mai bun prieten al nostru, Keith Flint a încetat din viață. A fost un pioner și o adevărată legendă a muzicii. Cu toții îi vom simți lipsa” , au transmis membrii trupei The Prodigy.

Trupa Prodigy e în doliu
Trupa Prodigy e în doliu

Solistul trupei Prodigy a murit în condiții incerte

Am fost chemați la adresă, luni dimineață, la ora 08:10, din cauza unor îngrijorări legate de starea unui bărbat. Din păcate, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost pronunțat mort la fața locului. Decesul nu este tratat ca fiind suspect” , a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Essex.

Liam Howlett, unul dintre colegii de trupă ai lui Keith Flint a transmis la rândul său un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram, lansând totodată ipoteza conform căreia muzicianul s-ar fi sinucis. „Nu-mi vine să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat viața în weekend. Sunt șocat, furios, confuz și distrus sufletește”.

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut pe plan internațional datorită unor hituri precum „Firestarter” și „Breathe”, care au dominat săptămâni la rând topurile muzicale. Keith Flint a devenit un adevărat simbol al trupei, grație prestațiilor live și imaginii sale excentrice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×