Cine sunt Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, câștigătorii de la Puterea Dragostei. Câți bani au primit și ce au făcut în emisiune

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/07/2019, 20:42
Cine sunt Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, câștigătorii de la Puterea Dragostei. Câți bani au primit și ce au făcut în emisiune GALERIE FOTO
Cine sunt Bianca Comănici și Bogdan Mocanu câștigătorii de la Puterea Dragostei

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu sunt marii câștigători ai primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei, prezentată de Andreea Mantea la Kanal D! Fiecare dintre cei doi câștigători ai îndrăgitei emisiuni a plecat acasă cu câte 10.000 de euro în buzunar!

Cine sunt Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, câștigătorii de la Puterea Dragostei

Așadar, după toate poveștile de dragoste care s-au țesut în casa Puterea Dragostei, timp de 8 luni, sau care s-au rupt și s-au țesut din nou, Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au fost aleșii publicului.

Bogdan a încercat să formeze un cuplu cu Roxana, însă cei doi s-au despărțit după numai câteva săptămâni de relație, cu mare scandal, după ce Bogdan a aflat că iubita lui s-a întâlnit cu Andy la mare și s-au sărutat. Aceste vești nu i-au prins deloc bine lui Bogdan. Venirea în casă a Anei l-a făcut pe Bogdan să își deschidă din nou sufletul, însă Roxana a reușit să se bage între ei și să îi determine pe cei doi să încerce să formeze un cuplu în afara competiției.

Cine sunt Bianca Comănici și Bogdan Mocanu câștigătorii de la Puterea Dragostei
Cine sunt Bianca Comănici și Bogdan Mocanu câștigătorii de la Puterea Dragostei

Bianca și Bogdan pot concura și în sezonul doi

De partea cealaltă, Bianca a încercat să formeze un cuplu cu Alex Bobicioiu și cu Alex Oianu, fără succes, însă. Cu toate acestea, Bianca a fost de multe ori favorita telespectatorilor și a încheiat săptămâna ca fiind favorită. Mai mult decât atât, aceasta are oportunitatea alături de Jador să fie concurentă și în al doilea sezon al emisiunii „Puterea dragostei”, după ce Andreea Mantea le-a spus ieri că au un loc asigurat în noul sezon.

Al doilea sezon al emisiunii s-ar putea filma în România, după ce șefii de la Kanal D au rămas plăcut impresionați de ratingul făcut de emisiunea filmată în studiourile din Turcia. Așadar, vești foarte bune pentru Andreea Mantea, care s-a săturat să stea departe de prieteni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×