Câți bani au încasat Oase și CRBL, marii câștigători ai sezonului 2 din Asia Express

Catalin Nae   
în Stiri mondene
16/04/2019, 18:31
Câți bani au încasat Oase și CRBL, marii câștigători ai sezonului 2 din Asia Express GALERIE FOTO
Câți bani au încasat Oase și CRBL, marii câștigători ai sezonului 2 din Asia Express

Oase și CRBL sunt câștigătorii sezonului 2 din Asia Express. Cei doi au reușit să învingă în etapa finală perechea formată din Ruby și Robert. Bogdan și Cocuța, cei care erau văzuți drept mari favoriți au fost eliminați înainte de ultima probă de pe „Drumul Elefantului”.

Ce sumă au primit câștigătorii Asia Express, sezonul 2

Câștigătorii sezonului 2 Asia Express primesc suma de 30.000 de euro. Aceeași sumă au primit-o și cei care au câștigat sezonul precendent, respectiv Ana Baniciu și Raluka. Finala acestui sezon s-a desfășurat pe parcursul a trei episoade, difuzate de Antena 1 pe 14, 15 și 16 aprilie.

Bogdan și Cocuța au fost eliminați în ediția de luni. Cei doi s-au certat în dese rânduri, pe parcursul misiunilor pe care trebuiau să le îndeplinească. Deși au avut elefantul auriu de partea lor cu care au putut sări peste o probă, aceștia nu au reușit să concretizeze avantajul și au fost eliminați.

Ruby și Robert, Oase și CRBL
Câștigătorii Asia Express sezonul 2 s-au ales dintre echipele Oase și CRBL, respectiv Ruby și Robert

Emoții pentru concurenți înainte de finala sezonului 2 din Asia Express

În penultima ediție, concurenții au trebuit să prepare o cină tradițional românească pentru familia care îi primea peste noapte. Ei au avut la dispoziție o sumă de bani pentru ingrediente și pentru a face cadouri gazdelor. Ulterior, aceștia au trebuit să treacă prin diferite încercări dificile pentru a pune mâna pe următorul mesaj al Ginei.

Aceștia au trebuit, printre altele să curețe urechile trecătorilor, să spele 16 tricouri foarte murdare la cea mai mare spălătorie în aer liber din lume sau să controleze gențile oamenilor. Tensiunea și stresul au fost foarte mari, iar relațiile dintre coechipieri au fost puse la încercare.

Ecipele au luat parte apoi la un joc de cricket, iar ulterior au trecut printr-o încercare dificilă și anume descifrarea unor tatuaje cu henna, pentru a găsi adresa unde aveau să o întâlnească pe Gina. Ruby și Robert și Oase și CRBL au reușit să ajungă înaintea echipei Bogdan/Cocuța și au obținut biletele către ultima etapă a competiției.

Penultima fază a competiției a adus audiențe bune pentru Antena 1. Postul TV a fost lider pe cele trei segmente de public, iar în jur de 1.800.000 de români au urmărit în minutul de aur show-ul. Asia Express a luat astfel fața PRO TV-ului la nivel urban, național și pe publicul comercial.

Având în vedere succesul de care s-a bucurat acest sezon, nu ar fi exclus ca în viitorul apropiat Antena 1 să difuzeze și sezonul 3 din Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×