Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
10/02/2019, 15:50
Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției GALERIE FOTO
Asia Express 2019 începe azi

Asia Express 2019 începe duminică, 10 februarie, de la ora 20:00, iar fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură să își vadă favoriții încercând să îndeplinească misiunile și probele la care vor fi supuși în destinația exotică. Concurenții se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro. Show-ul va fi transmis de postul de telviziune Antena 1.

Aventurile prin care vor trece vedetele înscrise în concurs vor putea fi urmărite în zilele de duminică, luni și marți, de la ora 20:00. Pentru marele premiu de 30.000 de mii de euro se luptă 9 perechi de vedete care au de străbătut peste 4.000 de kilometri prin Sri Lanka și India. Echipa de producție a reality show-ului Asia Express 2019 este formată din peste 200 de persoane din toate colțurile lumii, iar în perioada în care a fost filmată emisiunea a fost nevoie de rezervarea de camere la peste 30 de hoteluri.

Asia Express 2019 începe azi

Cele 9 echipe de concurenți vor lua startul duminică, de la ora 20:00, în noul sezon Asia Express. Startul competiției îi va lua prin surprindere. „Din acest moment nu mai este nimeni prietenul nostru!”, va spune Ana Morodan, colega de echipă a lui Teleșpan. În cadrul primei misiuni, concurenții vor avea răbdarea pusă la încercare și vor trebui să fie atenți la detalii. Vedetele vor fi nevoite să finiseze o statuetă a Zeului Ganesha, supranumit și Zeul Elefant.

Startul competiției îi va lua prin surprindere pe concurenți
Startul competiției îi va lua prin surprindere pe concurenți

Apoi, vor trebui să împletească o ghirlandă după un model specific celor care sunt aduse ofrandă zeității. Această probă are rolul de a scoate la iveală cât de unite sunt echipele în cadrul competiției și cât de bine își pot împărți sarcinile. „Eu trebuie să fiu creierul în competiția asta și nu știu ce e cu mine!”, va spune Ruby în timpul probei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×