Iubita lui Smiley, Gina Pistol, dezvăluiri din India: Seara beam cu colegii mei câte o bere

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
06/02/2019, 12:59
Iubita lui Smiley, Gina Pistol, dezvăluiri din India: Seara beam cu colegii mei câte o bere GALERIE FOTO
Iubita lui Smiley, Gina Pistol, dezvăluiri din India: Seara beam cu colegii mei câte o bere

Iubita lui Smiley, Gina Pistol, a uimit cu povestirile de la filmările pentru emisiunea Asia Express, care va reveni la Antena 1 de pe 10 februarie. „Seara beam cu colegii mei câte o bere.”, a povestit vedeta. Ea și-a reluat antrenamentele la sală, după ce experiența asiatică, care a marcat-o și din punct de vedere fizic.

Gina Pistol se menține în formă pentru iubitul Smiley. Prezentatoarea de la Asia Express, trage la sală pentru a da jos kilogramele în plus puse în India și Sri Lanka. Ea a început un program de recuperare spartan cu care vrea să ajungă din nou la formele cu care și-a obișnuit iubitul și fanii. „50% cardio, 50% forță! Cam așa fac, așa mi-a stabilit Carmen, antrenoarea mea care locuiește în Brașov!”, a povestit vedeta de la Antena 1.

Iubita lui Smiley, Gina Pistol: Am băut foarte multă apă din aia întunecată, iar seara după filmări, beam câte o bere cu colegii mei

În India, iubita lui Smiley a îndurat multe. A fost nevoită să bea „apă din aia întunecată”, dar la finalul zilei, se schimba foaia. „Când am fost în India, am băut foarte multă apă din aia întunecată, iar seara după filmări, beam câte o bere cu colegii mei. Da, m-am transformat, mâncam cartofi prăjiți cu iaurt. Acum, după ce am reluat antrenamentul, mă simt mult mai bine.”, a povestit Gina Pistol în emisiunea „Prietenii de la 11”, de la Antena 1.

Gina Pistol: „Când am fost în India, am băut foarte multă apă din aia întunecată, iar seara după filmări, beam câte o bere cu colegii mei.

 

Gina Pistol a dezvăluit cum decurge un antrenament la sală. „Dacă nu pierd vremea pe WhatsApp sau Instagram, un antrenament durează 45 de minute cu totul. Nu mai mănânc junkfood, zahăr, făină deloc. Mănânc carne la grătar, proteină și broccoli sau alte legume. Trei mese pe zi și mici gustări, fructe uscate.”, a mărturisit Gina Pistol. Reality show-ul Asia Express revine la Antena 1 din 10 februarie, de duminică și până marți, de la ora 20:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×