Asia Express 2019: Iubita lui Smiley, atracția sezonului! Ce făceau localnicii când o vedeau pe Gina Pistol

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
04/02/2019, 10:06
Asia Express 2019: Iubita lui Smiley, atracția sezonului! Ce făceau localnicii când o vedeau pe Gina Pistol GALERIE FOTO

Iubita lui Smiley este atracția sezonului la Asia Express 2019! Gina Pistol i-a impresionat pe localnicii din India și Sri Lanka. Frumoasa blondă de la Antena 1 a avut parte de o grămadă de aventuri la filmările show-ului Asia Express 2019, care a fost produs în aceste două țări exotice.

Gina Pistol prezintă emisiunea Asia Express pentru al doilea an. Ea îi are alături pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, coprezentatorii ei din sezonul al doilea, care s-a filmat în India și Sri Lanka. În aceste țări localnicii au rămas fermecați de iubita lui Smiley.  Gina Pistol a fost o adevărată atracție pentru cei din India și Sri Lanka. Vedeta a fost mai solicitată la poze, decât la filmările emisiunii. Chiar dacă era departe de casă lumea a oprit-o peste tot pe stradă pentru a se fotografia cu ea.

Asia Express 2019! Iubita lui Smiley, atracția sezonului:“Cred că în ţară n-am făcut atâtea poze câte am făcut în India!”

Gina Pistol i-a fermecat pe localnicii din Sri Lanka și India. Iubita lui Smiley a filmat la Asia Express 2019 și a întors privirile localnicilor pe străzile din aceste țări.“Cred că în ţară n-am făcut atâtea poze câte am făcut în India!”, a povestit prezentatoarea.  Sezonul al doilea din Asia Express va începe duminică, 10 februarie, la Antena 1. Înainte de difuzarea show-ului, Gina Pistol a povestit experiența din India care a marcat-o, fiind într-adevăr ceva deosebit.

Gina Pistol prezintă Asia Express alături de  Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Filmările din India și Sri Lannka au impresionat-o pe Gina Pistol. Chiar dacă i-a impresionat pe localnici cu farmecul său, bloda a rămas și ea cu gura căscată. Iubita lui Smiley a fost uimită de la mâncare la întreg modul de viaţă al celor de acolo. „Cea mai mare surpriză am avut-o într-o zi de filmare când am văzut unde spălau vasele din care noi am mâncat… într-un râu, un râu în care spălau şi covoare, haine şi cai!”, a povestit Gina Pistol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×