Cine l-a înlocuit la PRO TV pe Florin Busuioc. Rubrica meteo a fost prezentată de Daniel Nițoiu

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/11/2018, 11:02
Cine l-a înlocuit la PRO TV pe Florin Busuioc. Rubrica meteo a fost prezentată de Daniel Nițoiu GALERIE FOTO
Cine l-a înlocuit pe Florin Busuioc la meteo, după infarctul suferit în seara de marți, 6 noiembrie?

Seara trecută a adus uimirea pe fețele tuturor în cazul infarctului suferit de Busu, iar pentru că acesta încă se află în spital, cineva i-a luat locul la rubrica meteo. Florin Busuioc a făcut stop-cardio respirator chiar pe scena teatrului.

După ce i s-a făcut rău, a decis să se așeze, acela a fost momentul critic în care actorul s-a prăbușit la pământ. La fața locului a sosit imediat o ambulață SMURD care i-a oferit îngrijirile medicale și l-a transportat de urgență la spital. În timp ce Busu a rămas în atenția doctorilor, altcineva l-a înlocuit în dimineața aceasta.

Cine l-a înlocuit pe Busu la rubrica meteo?

Busu a intrat în casele tuturor românilor mulți ani de zile, iar infarctul suferit marți seară, 6 noiembrie, i-a ținut ațintiți asupra televizorului pentru mai multe detalii despre starea sa de sănătate, dar și pentru a vedea cine îi ține locul. „Busu a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitat de trei ori. Florin Busuioc a fost supus noaptea trecută unei operații pentru montarea unui stent, iar acum se află în afară oricărui pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență din Craiova, Cristina Geormăneanu.

Daniel Nițoiu, cel care l-a înlocuit pe Busu la meteo
Daniel Nițoiu, cel care l-a înlocuit pe Busu la meteo

Cel care l-a înlocuit pe Busu azi, miercuri, 7 noiembrie, a fost Daniel Nițoiu, același care a venit în urma lui Victor Slav după ce a ales să nu mai colaboreze cu PRO TV.

Starea de sănătate a lui Florin Busuioc

A suferit din păcate un stop cardiac. A fost resuscitat de echipajul SMURD, dus la spitalul din Craiova şi acolo este sub tratament acum. Încă starea sa este gravă”, a declarat Raed Arafat, Secretar de stat, potrivit Agerpres .

Unul din cei mai iubiți prezentatori ai rubricii meteo a suferit un atac de cord, potrivit denumirilor medicale. Această afecțiune este cauzată de blocajul unei sau mai multor artere coronare. Dacă ambulanța nu venea la timp la fața locului, viața lui Busu era pusă într-un pericol teribil.

Care sunt simptomele?

  • durere în spate
  • durere în piept
  • durere la maxilar
  • durere la nivelul capului
  • presiune în piept
  • strângere în piept
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×