Cine este vedeta de la PRO TV care a ieșit așa pe stradă. Oamenii s-au uitat lung când au văzut-o în centrul orașului

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/03/2019, 17:50
Cine este vedeta de la PRO TV care a ieșit așa pe stradă. Oamenii s-au uitat lung când au văzut-o în centrul orașului GALERIE FOTO
Amalia Enache a ieșit la plimbare prin Capitală, iar ținuta sa a atras toate privirile

Amalia Enache a ieșit la plimbare prin Bcuurești, iar ținuta aleasă de vedeta Știrilor Pro TV a atras toate privirile. Cunoscuta prezentatoare TV a postat ulterior o fotografie pe contul său de Instagram, iar reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Uite cum a mers Amalia Enache la plimbare pe străzile din București

Îndrăgita prezentatoare de știri a decis să profite din plin de vremea prietenoasă și a mers într-o plimbare prin București. Vedeta TV a fost surprinsă astăzi pe străzile din Capitală,  ținuta sa inedită întorcând privirile tuturor celor din jur.

Amalia Enache este cunoscută pentru discreția și misterul în care îi place să-și învăluie viața personală, fiind o apariție extrem de rară în peisajul mediatic, dincolo de pupitrul Știrilor Pro TV, jurnalul pe care îl prezintă.

Amalia Enache este una dintre cele mai iubite prezentatoare de știri
Amalia Enache este una dintre cele mai iubite prezentatoare de știri

Amalia Enache a trecut printr-o adevărată dramă

Recent, prezentatoarea Știrilor Pro TV a vorbit deschis despre un episod mai puțin plăcut din viața sa. Se întâmpla chiar în perioada în care Amalia Enache era însărcinată cu fetița sa, vedeta fiind nevoită să meargă foarte des la spital, întrucât tatăl ei era bolnav.

Eu vin după niște episoade foarte grele. Eu, cât am fost însărcinată am fost în fiecare zi într-un spital de oncologie sau la terapie intensivă cu tatăl meu. Lucrurile au coincis teribil” ,a  declarat Amalia Enache.

Apoi a fost pierderea lui, însă pentru că o am pe Alma, s-a mai estompat durerea. Viața e cu de toate, și cu bune, și cu rele, cu tot felul de episoade” , a mai spus cunoscuta prezentatoare TV. Amalia Enache a vorbit și despre mama sa, pe care a pierdut-o în urmă cu zece ani, tot din cauza cancerului. Privind în urmă însă, Amalia Enache mărturisește că nu regretă nimic din viața sa, întrucât i-a fost dat să fie mama Almei, o fetiță superbă, de care prezentatoarea TV este extrem de mândră.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×