Andreea Esca SRL! Prezentatoarea Ştirilor PRO TV, mega-investiţie!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/02/2015, 14:16
Andreea Esca SRL! Prezentatoarea Ştirilor PRO TV, mega-investiţie! GALERIE FOTO

Cand nu este la pupitrul stirilor, Andreea Esca se ocupa de afaceri, impreuna cu sotul ei, Alexandru Eram. Au o linie vestimentară pentru copii, una de bijuterii, alta de cosmetice şi se pregătesc pentru extindere.

Andreea Esca si sotul ei sunt hotarati sa isi extinda afacerile la Lehliu- Gara. Este vorba de fosta întreprindere “Crinul” din localitate, aflată acum în paragină, unde cei doi soti vor sa deschida o fabrica de haine.

E1

Locuitorii din Lehliu- Gara au fost extrem de incantati de idee, si au iesit care mai de care pe la porti, pentru a-l intampina pe afaceristul care si-a facut aparitia in oras.

Atenta cu silueta ei

Andreea Esca este cinstienta ca, odata cu varsta, corpul are de suferit asa ca incearca, pe cat posibil, sa faca sport si sa manance sanatos pentru a se mentine in forma. Vedeta recunoaste ca si la cei 42 de ani ai sai inca este pe placul sotului sau si isi doreste ca lucrurile sa ramana asa in continuare. Tocmai de aceea, vedeta merge de cateva ori pe saptamana la sala, foloseste creme care sa-i mentina pielea frumoasa si deseori trece pragul saloanelor de infrumusetare.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×