Ce transformare! A născut, iar silueta i s-a schimbat radical! A pierdut lupta cu kilogramele?! Cum arată acum şi cu ce se ocupă ştirista! FOTO

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
30/11/2017, 17:03
Ce transformare! A născut, iar silueta i s-a schimbat radical! A pierdut lupta cu kilogramele?! Cum arată acum şi cu ce se ocupă ştirista! FOTO GALERIE FOTO

O vedeam în fiecare seară la TV, era suplă, frumoasă şi cu un zâmbet cald! De ceva vreme a dispărut de pe micile ecrane, dar şi din viaţa publică! Sigur v-o amintiţi pe Amalia Enache!

Ştirista şi-a luat un concediu prelungit, timp în care a şi devenit mămică, iar silueta trasă prin inel este deja de domeniul trecutului! Vedeta are grijă de micuţa Alma şi îi dedică în întregime tot timpul ei! Alma este principalul motiv pentru care ştirista se ţine departe de prima ei iubire, televiziunea. 

Amalia Enache, o mamă cu normă întreagă! 

În vară, vedeta a fost surprinsă cu Alma pe străzile Barcelonei, alături însă şi de presupusul tată al micuţei. S-a tot vehiculat că ştirista Pro Tv a rămas însărcinată cu Claudiu Anghel, cel mai bun prieten al vedetei, care însă nu i-a fost iubit nicio secundă, lucru care nu a fost negat, dar nici confirmat de prezentatoare. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×