Cine este soțul Mirelei Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct a dezvăluit cu ce se ocupă Alexandru Vaida

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/05/2020, 12:15
Cine este soțul Mirelei Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct a dezvăluit cu ce se ocupă Alexandru Vaida
Cine este soțul Mirelei Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct a dezvăluit cu ce se ocupă Alexandru Vaida. Sursa foto: Instagram.com

Mirelei Vaida este una dintre cele mai frumoase și apreciate prezentatoare de televiziune, însă puțină lume știe cum arată bărbatul care-i este alături și împreună cu care are trei copii. Gazda „Acces Direct” de la Antena 1 a precizat că soțul ei nu-și dorește să fie o persoană publică, de aceea nu se expune. 

Cu cine este căsătorită prezentatoarea Acces Direct Mirela Vaida

Mirela Boureanu și Alexandru Vaida s-au căsătorit în urmă cu aproximativ 11 ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri, dar cu toate acestea vedeta a mărturisit că bărbatul de lângă ea nu-și dorește să ajungă în lumina reflectoarelor.

Prezentatoarea Antena 1 a subliniat faptul că acesta nu are conturi pe rețelele de socializare, tocmai pentru că nu vrea să ajungă „ținta” paparazzilor. Mirela Vaida îi respectă la rândul ei această decizie, de aceea nu postează pe conturile sale imagini cu soțul ei.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. 

El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta”, mărturisea vedeta în urmă cu ceva vreme, potrivit viva.ro.

Mirela Vaida, soțul Alexandru și doi dintre copii
Cine este și cu ce se ocupă soțul prezentatoarei Acces Direct Mirela Vaida. Sursa foto: Instagram.com

Ce ocupație are Alexandru Vaida, soțul vedetei de la Antena 1

Mirela Boureanu Vaida a povestit în cadrul aceluiași interviu și care este ocupația pe care o are soțul ei. Alexandru Vaida este director comercial la o firmă din Mediaș, motiv pentru care călătorește foarte mult.

„Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, a completat prezentatoarea TV, potrivit sursei menționate mai sus.

Mirela Vaida, mamă a trei copii. De ce și-a dorit mai mulți urmași

Prezentatoare Antena 1, actriță și cântăreață, Mirela Vaida se poate considera o femeie împlinită. Vedeta a devenit în luna aprilie a anului trecut mamă pentru a treia oară, dorindu-și mereu o familie numeroasă.

Frumoasa blondină este mama a trei copii dorindu-și dintotdeauna mai mulți urmați. Gazda „Acces Direct” și-a dorit enorm de mult să devină mamă, dar din păcate drumul până aici a fost anevoios.

„Eu mereu am zis că-mi doresc trei copii, chiar patru am zis la un moment dat. Acum că or fi trei, că or fi patru… O fi greu, dar unde cresc doi, crește și al treilea, unde cresc trei, crește și al patrulea.

La primul e greu, la al doilea zici «cine m-a pus?», dar de la al treilea te relaxezi. Al treilea crește singur, cred. Îl mai învață soră-sa prostii.

La primul, dacă îmi cădea și se lovea la buziță și îi dădea sângele, lucru care este foarte frecvent la copii, cât plângeam, mă acuzam că-s mamă iresponsabilă! Al doilea, săracul, dacă nu are la vânătăi și julituri…

Pentru că nu poți să le controlezi și te relaxezi. De-aia spun tuturor să facă măcar doi copii, să se bucure de ei, că la primul toate sunt foarte panicate”, a povestit vedeta în urmă cu câțiva ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×