Cine este și cum arată iubita lui Cheloo de la iUmor. Cântărețul a fost căsătorit, dar a divorțat

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/11/2019, 09:40
Cine este și cum arată iubita lui Cheloo de la iUmor. Cântărețul a fost căsătorit, dar a divorțat GALERIE FOTO
Cine este și cum arată iubita lui Cheloo de la iUmor. Cântărețul a fost căsătorit, dar a divorțat

Cheloo de la Paraziții, pe numele său real, Cătălin Ștefan Ion, este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din țară. Juratul emisiunii iUmor a preferat să își țină departe de ochii lumii viața personală, așa că se cunosc puține detalii despre familia sa. Cheloo a fost căsătorit, însă a divorțat, iar acum trăiește o nouă poveste de dragoste cu o femeie care i-a dăruit și un copil.

Cheloo este căsătorit cu Daniela Moraru

În prezent, Cheloo este împreună cu Daniela Moraru, iar  ei doi s-au retras în localitatea prahoveană Breaza, departe de agitația din Capitală. Ei au și o fetiță în vârstă de doi ani. Chiar dacă și-a ținut iubita departe de ochii presei, rapper-ul și partenera lui au fost văzuți împreună la mai multe evenimente publice. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a avut loc în acest an la Bistrița, la a doua ediție a Campionatului Național de Rally Raid. Artistul a fost pilot, în timp ce iubita sa a luat și ea parte la cursă, din postura de nagivator (Vezi imagini în GALERIA FOTO).

Interesant este că și pe fosta sa soție o chema tot Daniela. Cei doi au divorțat după un mare scandal în 2012, când s-a aflat că soția lui Cheloo se afla în depresie și devenise și consumatoare de droguri. Daniela Niculescu a declarat că amfetamina a fost la un pas să o distrugă, dar s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxificare din Elveția.

Cheloo, enervat de un concurent de la iUmor care a vorbit despre familia sa

Familia este un subiect sensibil pentru Cheloo, iar în urmă cu doi ani, când un concurent de la iUmor a spus într-un roast că el și-a părăsit familia, rapperul și-a ieșit din minți și l-a amenințat. „Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal.

În general, când eşti infractor dovedit în România nu poţi să faci două dosare unul peste altul pentru că mergi direct la puşcărie, iar eu am nevoie să-mi întreţin familia. Tu nu ştii nimic despre mine. Tu ai citit în ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodată să le dau un drept la replică, pentru că este normal să-i ignori. Dacă tu semnezi o foaie în momentul ăsta şi spui că nu te duci la Poliţie, eu îţi cer să mergi cu mine afară“, a spus atunci Cheloo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×